• 132
    48 ay taksit muhabbetiyle kulübün finansal düzenine dinamit koyarak piyasada kaliteli türk oyuncu bırakmadığım oyun. 3. senenin sonu itibariyle oyuncu tavsiyelerime gelirsek. ilk sene transfer yapmadım ama sanırım sene başında pavel savtiskiy serbestmiş ben kaçırdım ama çok tavsiye eden var. 1. senenin sonunda bakkali'yi beleşe kapatın, ben yunus malli'yi de beleşe almıştım sonra 4 milyon euro civarına sattım sene sonunda. 2. senenin sonunda kontratı bitenlerden thorgan hazard ve karim rekik'i yine bosman kanunları sağolsun, bedavaya getirdim. 4. sezon için de alper ademoğlu, batuhan altıntaş ve genç bir yabancıyla anlaştık, bakalım nasıl çıkacaklar. yabancı sınırından dolayı her oyuncuya sulanmıyorum tabii ki, kaçırdığım oyuncular da olabilir, bir de bu oyuncuların kontratları benim oyunda o tarihlerde bitiyordu oyundan oyuna değişebilir tabii.

    levin öztunalı, hakan çalhanoğlu, kaan ayhan, sinan kurt, ozan tufan, onur kıvrak bonservisiyle aldığım türk oyuncular, hepsi çok iyi. emre can ve enes ünal'la da kiralık olarak 3. senemize giriyoruz * parada anlaşırsak onları da bonservisleriyle almayı planlıyorum. richario zivkovic, tielemans ve balanta da iyi verim aldığım, yüksek potansiyelli diğer oyuncular. bunların dışında, nadir çiftçi forvette ortalama, ucuz bir yedek oldu, selman sevinç diye bir defansif orta saha var o da yetenekli yedeklerimden.

    oyunda kadromuz fena değil ben furkan, emre ve veysel dahil birçok oyuncudan verim aldım. bruma, telles ve koray iyi gelişiyorlar; birhan'ı tam monte edemedim ama kiraya göndererek sneijder'le çalıştırarak falan geliştirmeye çalıştım, 4. sezonda biraz daha forma şansı vermeyi planlıyorum.

    kendimce güzel bir kadro kurdum ve bayağı keyif alıyorum. 3 senede 3 şampiyonluk, 3 süper kupa, 1 türkiye kupası; şampiyonlar liginde de 1 çeyrek final, 1 gruplardan çıkma ve son senemde de final gördüm *. sakatlık sorunu zaman zaman yaşasam da çok büyük bir sorun olmadı bende, bunda koçları, physioları vs. komple yenilemememin, antrenmanlara dikkat etmemin ve oyuncuları çok yormadan, rotasyon yaparak maç kondisyonlarını iyi seviyede tutmamın etkisi olduğunu düşünüyorum. sırada scout sistemini iyice düzeltmek, tesislere ve altyapıya biraz daha yatırım yapmak var. takımdaki yaşı yüksek tek tük oyuncuyla da yolları ayırıp sene başındaki bütçem yeterse scoutların önerdiği genç bir kaleci de düşünüyorum muslera yerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın