resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 7875
    bunu hakaret amaçlı söylemiyorum, sadece bir durum tespiti; bizim medya mensuplarının iq ortalamaları 80-90'ı geçmez bence.
    neymiş, maçtan önce melo "sneijder, semih niye yok" diye sormuş, prandelli "sen işine bak. patron benim" demiş, ikili yumruk yumruğa gelmişler neredeyse, sonra diğer futbolcular araya girmiş falan.
    lan ahasagkasfdajsd
    öncelikle melo böyle bir soru sormaz, hadi sordu diyelim, prandelli mi "patron benim" diyecek? ahafadagssada
    hayır şu dialogu abdürrahim'le melo arasındaymış gibi yazsan, harbiden çok inandırıcı olurdu bak.
    lan bunlara ne içiriyorlar, bu nasıl malca, içi ve altı boş, mantıksız, deli saçması uydurmaktır ya?

    birkaç hafta önce, başakşehir'den 4 yenidiğimizde, artık karton da diyemeyeceğim kağıttan kaptan selçuk inan'ın çapı ve kaba eti yemediğinden tv karşısına çıkamadığında korkmadan çıkıp şu açıklamaları yapmış olan aslan;

    "sonuçtan öte galatasaray olduğumuzu sahada göstermemiz gerekiyor. şimdi bazı spekülasyonlar duydum teknik direktörümüzle ilgili. bunlar doğru değil. suç bizim. biz galatasarayız ve sahadaki duruşumuzu değiştirmemiz gerekiyor. bu maçın sonucuna baktığımızda çok ağır bir sonuç. böyle bir periyota hiç girmemiştik. zihniyetimizi değiştirmemiz gerek. eve gittiğimde uyumayacağımı söyleyebilirim. bu maçı gerekirse yüz kere izleyeceğim ve hatanın nerede olduğunu bulacağım. öyle bir periyota girdik ki çalışmadan burada çıkmamız imkansız. bundan sonra çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. zihniyetimizi değiştirmemiz gerekiyor. eve gidince uyumak yerine maçı izleyeceğim."

    ben 80-90 dedim değil mi yazının başında?
    onu 70-80 diye revize edelim sebastiyan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın