• 11305
    ne ideal on bir ne de transfer düzeltir bu takımı. hatta yeni teknik direktör gelse de değişmez. biz de taraftar olarak bu durumun farkındayız. elimizden bir şey gelmiyor. çünkü en büyük taraftar grubumuz da durumdan memnun. biz kendi günlük meşgalemizden devrim yapacak güce, vakte ve cesarete sahip değiliz. sadece izliyoruz. elimizden bir şey gelmiyor. bırakıp gidemiyoruz da. aklımıza gelen çözümler yönetenlerin de aklına geliyor, kimsenin işine gelmiyor.

    hayatımda ilk defa galatasaray konusunda umutsuzum. bir kaç yıl önce real madrid'den üç yediğimizin rövanşında, dört atacağız diye başladım izlemeye. golü yiyince umutsuzluğa düşmedim. beş atarız dedim, diğer bütün galatasaraylılar gibi. ama bugün umutsuzum. umutsuz, yenilmiş, bitkin.

    bu takımın şampiyonlar ligini kazanması en büyük çocukluk hayalim, tutkum, arzumdu. bu ihtimalin yok olmasından korkuyorum, armadaki bütün yıldızları feda edeceğim o günün hayalini yok ediyorlar.

    ülkenin batağa dönmüş futbol ortamına daha fazla gömülüyoruz her geçen gün. en temiz olanlar, daha çok kirlenir. biz daha çok kirleniyoruz. kendimizden nefret eder hale geldik. herkes birbirinden nefret ediyor bu camiada. kendime küstüm artık, galatasaray'a küsemeyince...sanırım gözüme toz kaçtı, daha fazla yazamayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın