resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 3897
    son zamanlarda takımın kötü halinden oldukça fazla etkilenen kalecimiz. kaleciliğinden asla şüphe etmiyorum ama eksikleri artık gözüme çarpmaya başladı.

    1- ayakları harbiden kötü. hele bir güney amerikalıya göre berbat. taffarel biraz halletmişti bu sorununu. ama endişelerini suratına yansıttığında hataları peş peşe geliyor. daha çok konsantre olmalı topa vururken.
    2- bire birleri son zamanlarda çok kötü. örnek olarak arsenal'den yediğimiz gollerin hemen hemen hepsi aynı olmasını gösterebiliriz. muslera kaleyi terketmekte gecikiyor, alanı daraltamıyor ve gol oluyor. bunda defansa güveninin olmaması ve penaltı yaptırma korkusu da etken olabilir. muslera'nın hep böyle bir sorunu vardı. ilk sezonunda yaptırdığı penaltıları hatırlayın. maalesef halledemedi bu sıkıntısını.

    kendisinin birinci sınıf kaliteli bir kaleci olduğunu tartışmıyorum. sadece gelişiminin yavaşladığını ve psikolojik etmenlerden hataya yatkınlığının arttığını fark ediyorum. umarım arzu edilen muslera'yı bize bir an önce izletir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın