resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1953
    resmen galatasaray taraftarıyla dalga geçen teknik direktör. adam çıkıp "milli takıma gitmeyen oyuncularla kaynaştık burda, sıkı fıkı olduk, onlara kıyak geçtim" dedi. resmen bunu dedi basın toplantısında. ve bu kıyağı geçtiği maç trabzonspor gibi sezonun dönüm noktası olacak maçlarından birisi.

    ulan bi kerede şuraya galatasaray'ın değerlerini, gelenek, göreneklerini bilen, adil ve aklı ile hareket eden bir teknik direktör gelsin. o koltuğa oturan sapıtıyor saçmalamaya başlıyor.

    fatih terim efsane dedik, birilerine yaranmak için galatasaray'ı yarıyolda bırakıp, satıp gitti ve her geçen gün yalakalığın sınırlarını zorlamaya devam ederek kendisinden nefret ettiriyor.

    mancini sneijder'i en verimli kullanacak adam, hem sneijder'i tanıyor hem 4-2-3-1 sistemini çok güzel oturtur dedik, adam tuttu sneijder'i ön libero, melo'yu defans oynattı.

    prandelli kadrodan verim alabilen birisi dedik, takım, afedersiniz, amı götü dağıttı.

    ulan florya'da içtiğiniz suda mı birşey var nedir?

    bir de pişkin pişkin o koltuğun ağırlığını farketmeden konuşmuyor mu basın toplantılarında yemin ediyorum kan beynime sıçrıyor.

    ulan sen bu takımın en iyisi sneijder'i kenarda oturt, takımın tek adam geçebilen futbolcusu bruma'yı kadro dışı bırak, selçuk ve burak gibi bombok oynayan futbolculara her maç ilk 11'de şans ver, elinde tarık çamdal varken sabri'yi, alex telles varken hakan balta'yı oynat, saçma sapan kadro ve taktik dizilişlerle maçlara başla, galatasaray'ı korkak bir anadolu kulübü gibi her maç 3 ön libero ile sahaya çıkart ve sonra dalga geçer gibi "bize destek versin taraftar" de. dua etsin taraftar başka birşey vermiyor futbolculara ve kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın