resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1117
    galatasaray taraftarının yeni günah keçisi. selçuk, burak, amrabat, fatih terim, ultraslan, hasan şaş, hamit, semih, olcan, yekta vs. ile birlikte.

    bunların bir kısmı zaten çok suçlu. onda hemfikiriz. ultraslan'ı falan savundurtuyorsunuz amk şu an bana burda hele. öh.

    ama gerçek suçluların esamesi okunmuyor tabii ki sözlükte. selçuk'la burak'a o sözleşmeleri, o paraları bağlayan abdürrahim albayrak di mi? yukarıda birisi çok doğru yazmış, birader madem abdürrahim kadroya müdahale ediyor, suçlanması gereken kişi kim öncelikle? prandelli mi albayrak mı? önce prandelli gidecek diyebiliyor musun sen? prandelli'yi bu kulübün başına dert eden kim? onun adını suçlular listesine yazabiliyor musun?

    basından okuduğunuzla, taraftarın arasındaki elitist futbol romantiklerinizden duyduklarınızla götünüzden element uyduruyorsunuz. önce bi doğru suçluyu bulun amk.

    selçuk ilk defa bu sezon mu formsuz? ulan o çok sevdiğiniz mancini geçen sene hangi maçta kesebildi selçuk çapsızını? ama o zaman aysal kadroya müdahale etmiyordu di mi? hem mancini işini iyi yapıyordu hem aysal offf ne biçim en süpper başkandı. suçlu sadece ve sadece top oynamayan selçuk. neden? çünkü o fatih terim'in elemanı, kesin suçludur amk. maganda çünkü o. elitist değil.

    sizin ben aklınıza izanınıza sokayım. selçuk gidecek başkası gelecek amk. o başkasına yine sizin galatasaray lisesi mezunu elitist başkanınız 5 senelik sözleşmeyle milyonları dökecek. o çapsız sözleşmeyi kapınca futbol oynamayacak. bu düzen böyle devam edecek.

    hala kime tepki göstermeniz gerektiğini öğrenemediniz. herkes kaos içinde birilerine sallıyor. önce bi en sorunlu mekanizmayı değiştirecek, teknik adamlık müessesesinin düzeltilmesi için gerekecek tepkileri gösterin. prandelli bi defolsun. sonra sorunlar devam ettikçe doğru noktalarda "bir" olup tepki gösterin. kaosa kaosla cevap vermeyin. bu takımdan yukarıda saydıklarımın hepsini bir günde gönderemezsiniz. ama yavaş yavaş doğru tepkilerle bi şeyleri düzeltebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın