• 19
    sene 98 veya 99.mekan corum. rahmetli buyuk galatasarayli babam hayatta. 4-5 yaslarinda yeyeyeyayaya gassaay gassaay cimbombom diye ortalarda dolaniyorum.
    galatasaray sampiyon olmus o sene. rahmetlinin bunu doya doya kutlamasi lazim tabi. kendi gibi koyu galatasarayli iki arkadasini aliyor ve bi sampiyonluk kutlamasi gerceklestiriyor. o donemin galatasaray baskanini ve yoneticilerini cagiriyor. yanlis animsamiyorsam baskan gelmiyor ama ergun gursoy ve yonetimden bi kac kisi geliyor.*
    neyse tezahuratlar sarkilar esliginde guzel bir kutlama geciyor. gecenin ortalarinda ergun gursoy sahneye cikiyor. bir kac guzel sozler soyledikten sonra, ortalarda dolanan sapsari sacli koca kafali galatasaray formasi giymis kosusturan cocuga* gozu takiliyor. iniyor sahneden aliyor beni kucagina sahneye cikartiyor. 'galatasaray bu cocuklarimizin ellerinde yukselicek' diyor. babam mutlu tabi agzi kulaklarinda. neyse zaman geciyor. ergun sahnede ben ergunun kucaginda konustukca konusuyor. sıkılıyorum bende haliyle annemin yanina gitmek istiyorum. opuyor tutmaya calisiyor. basliyorum aglamaya annemin yanina gidicem diye.

    vesselam sozluk. ben galatasaray icin ilk agladigimda durumun farkinda bile degildim. lakin galatasaray adina ilk gozyasiysa ilk goz yasim buydu. sayilirsa tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın