• 114
    genelde yorumlara baktığımda oyunu seven görmedim, aksine benim çok hoşuma gitti. cm 01/02 den beri düzenli olarak her oyunu alır ve oynarım. fm 2008 den sonra en çok bu seneyi beğendim.
    3 gündür oynuyorum. bu aralar izindeydim ilaç gibi geldi. her zamanki gibi galatasaray ile başladım. hiç transfer yapmadım sezona başlarken. yedeklerde ki bazı oyuncuları kiraya gönderdim. toplam 22 ya da 23 oyuncuyla kapattım tüm sezonu.

    4231 formatıyla oynadım bütün yıl. kadro genel olarak

    muslera(sinan) tarık(veysel) semih(koray) hakan(chedjou) telles(hakan) melo(djemali) selçuk(hamit/yekta) olcan(pandev) sneijder(emre çolak) bruma(yasin) burak(umut)

    pandevi 2. yarı başlarken sattım onun yerine genç bir forvet kiraladım ama genelde burakla umut oynadı.

    süper kupa maçında feneri 3-1 ile rahat geçtim. şampiyonlar liginde m.city / a. madrid/ m.tel aviv grubuna düştüm. city iki maçta da rahat yendi beni. madridde iki maçta yendi ama baya zorladım. direkten dönen toplar vs. zor kurtuldular elimden. maccabiyi iki maçta da yenip avrupa ligine kaldım ama orada da aksi gibi chelsea geldi. 2 maçta harcadılar ve avrupa defterini kapatmış oldum.

    ligde fenerbahçe çok kötü başladı, daha sonra kovdular zaten ismail kartalı yerine ertuğrul geldi takımı topladı biraz ama ligi 4. sırada bitirdirler. şampiyonluk son maça kadar sürdü beşiktaşla girdik mücadeleye. sonunda 1 puanla şampiyon oldum. 3. bursaspor oldu kupayı da bursa aldı.

    oyunculara gelecek olursak, muslera muhteşem defansta semih çok iyi oynuyor zaten sezon sonu sevilla, inter vs istiyor. solda telles çok iyi, elde tutmak çok zor sezon sonu 18m a intere satmak zorunda kaldım. selçuk gerçeğin aksine oyunda mükemmel. yılın oyuncusu seçildi zaten sezon sonunda. senijder bildiğimiz gibi, olcan çok büyük katkı veriyor 13 gol 12 asistle kapattı sezonu. burak 20 golle gol kralı oldu ligde. ama en büyük parantezi brumaya açmak lazım sanırım. gelişimini izlemek inanılmaz zevkli. takımın en önemli oyuncusuna dönüşüyor zamanla. ligin ikinci yarısı durdurmak imkansız. yalnızca brumanın gelişimi için bile oynanır bu oyun. düşünün o kadar zevki.

    eksi yanlarına gelirsek, evet neredeyse her kornerde pozisyon yiyorsunuz buna engel olmakta cidden zor. o baya zorluyor insanı. birde oynamayan oyuncuların devamlı oynamak için yorumda bulunması vaad beklemesi sıkıntı genelde takımın moralini de etkiliyor bu.

    özetle ben çok beğendim. 2014 fiyaskosundan sonra çok iyi olmuş bu oyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın