• 8
    wesley sneijder'in aldığı 3.2 milyon euro bütün türkiye'ye batarken kimseyi rahatsız etmeyen olaydır. işte böyle saçma manyak bir memlekette yaşıyoruz.

    ulan hadi sneijder'i eleştiriyorsun, ki böylesine star bir oyuncuyu eleştirmek son derece yanlıştır, bu iki dingili iki sezondur hiçbir şey yapmamasına rağmen neden eleştirmiyorsun? ya da tam tersi, bu ikisinin aldığı para hiçbir şekilde takıma olumlu yansımaz iken ve senin de eleştirmeye dilin varmıyorken, neden takımın tek hücum silahı sneijder'i eleştiriyorsun?

    memlekette akıl fikir sahibi insanların sayısından oldukça şüpheleniyorum.

    sneijder geldiği günden bu yana neredeyse her anahtar maçımızda fişi çeken isim oldu, o maçlar sonunda gelen galibiyet bonuslarıyla maaşını çoktan çıkarttı. ulan sadece juventus maçı sonunda gruptan çıkma parası bile komple takımın bir kaç aylık maaşını karşılamıştır.

    peki bu iki kara* oğlan 2013 mayıs'ında elde ettiğimiz son şampiyonluktan sonra hangi maçta kendilerini gösterebildi? ne yaptılar da zaten hali hazırda iyi sayılabilecek eski sözleşmelerinin üzerine bu zammı aldılar?

    sneijder'in parasına laf eden bir allah'ın kulu çıkarsa kalbini kırarım. hele bu iki yeniçeriyi görmezden gelen olursa onu ciddiye bile almam.

    burak'la selçuk maaş\performans kıstasında en çok göze batanlar, diğer işe yaramazları da hesaba katınca tablo gerçekten çok acı verici bir hale bürünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın