resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 110
    çok zor bir süreçte göreve talip oldu. öncelikle bunu göz önüne almak gerekiyor. ünal aysal'ın tabiri caizse kaçarak gitmesi sonucu ateşten gömleği kendisi giydi.

    öncelikle bugünkü mali durumun sorumlusu duygun yarsuvat değil. bu sebeple kendisine yüklenmek oldukça saçma. kulübün mali durumunu bu hale getiren ünal aysal ve yönetim kurulundan başkası değil. ünal aysal oldukça zeki bir insan. geleceği gördüğü için kaçtı. bugün de görüldüğü gibi taraftar göz önündeki kişiye saydırıyor. ünal aysal ise efsane başkan :(

    benim bildiğim kadarıyla kulüp çalışanlarının mali yükünü azaltma projesi ünal aysal'a aitti. (yanlış biliyor da olabilirim) duygun yarsuvat da bu projeyi hayata geçirdi. ayrıca bahsi geçen futbolcuların hiçbiriyle sözleşmeyi bugünkü yönetim kurulu yapmadı. bu sebeple "selçuk'ar, burak'lar dünyanın parasını alıyor" eleştirisi de hem saçma hem de yanlış kişiye yöneltiliyor. o selçuk'larla, burak'lara hem de rezalet oynadıkları bir sezondan sonra zammı duygun yarsuvat yapmadı. (bkz: #1595573)

    galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda avrupa kupalarına katılamama riski var. ve ne yazık ki bu risk de öyle yabana atılacak küçüklükte değil. duygun yarsuvat öncelikli olarak bu riski bertaraf etmek istiyor. hamlelerinin doğrulu yanlışlığı tartışılır; ama unutmamak gerekiyor ki bugünkü durumun sebebi de kendisi değil.

    bugün gariban insanları ekmeğinden eden duygun yarsuvat değil; saçma sapan transferlerle galatasaray'ın milyonlarını sokağa atan, menajerleri zengin eden, futbolcularla astronomik rakamlarla sözleşmeler yapan, üç senede galatasaray'a hiçbir gelir kalemi kazandıramayan, yani galatasaray'ı mali krize sokan bir önceki yönetim kuruludur.

    hak ve adaletten bahsedeceksek eğer önce bu gerçeği gözeterek konuşalım. yoksa diğer türlü altı çok boş kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın