• 11263
    http://www.galatasaray.org/futboltakimi/

    bu listede bulunan, kiralık ve kadro dışı oyuncularla birlikte 41 lisanslı sporcuya sahip takımımız. sürekli bahsedilen mali tablonun en büyük halkası muhakkak. oynamadan para kazanan, hak ettiğinden fazla kazanan ve hak ettiğini kazanan olarak üçe ayırabiliriz aslında. şimdi bu isimleri kategorilere ayırıp yazarak hiç zaman kaybetmeyeceğim, çoğumuz bu isimlerde hem fikiriz zaten.

    üç, dört ay önce bir başlık açmıştım galatasaray'ın kamburaları diye, hatta o listeye yıllardır yatarak para kazanan (aykut,sabri,aydın vs.) oyuncularımızı yazmıştım. o başlık silindi o zaman ama orada yazdıklarım için bugün ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. mesela dün hamit açıklama yapıyor, herkes gelip kendisini öve öve bitiremiyor. iyi de abicim biz bu adamı basın sözcüsü diye mi aldık takıma? iki senedir gram katkı verdiği yok, sakatlanınca bir değere bindi nedense. dün ki maçta gördük yine hamit'in olmayacağına. hiç boşuna millette beklenti oluşturmayın, sonra ilk kötü performansla birlikte sövenden geçilmeyecek etraf. tabi bunu sadece örnek olmak açısından verdim, hamit'e gelene kadar birçok oyuncu var aynı durumda. kadro dışı olan oyuncular konusuna hiç girmek istemiyorum, yoksa bol bol küfür çıkacak ağzımdan onlarla ilgili. daha kiraya verilip geri dönecek oyuncular var, onlar gelince kadro şişkinliği iyice şenlecek. bana kalırsa umut gündoğan,furkan özçal, yekta kurtuluş gibi adamların hepsini yollamak lazım zaten. bunlar galatasaray seviyesinde olmayan, selçuk'un performansından dolayı hep beklenti içine girdiğimiz adamlar. evet bencede selçuk'tan daha kötü olamazlar ama selçuku kesmiyor madem hoca, bari bunların gereksiz maddi külfetinden kurtulalım. burak ve pandev konusu hepimizin malumu zaten, hayat onlara güzel diye düşünüyorum ben. birde eray'a hangi mantıkla yapıldığı belirsiz olan bir sözleşme ve aydın'la yapılan sözleşme var ortada.

    devre arasıyla birlikte yeni yönetimden beklediğim şu içi boş oyuncu havuzundan kurtulması, gerekirse kadro 20 kişiye insin hiç problem değil. nasılsa sürekli aynı adamlar oynuyor, boşa yer kaplayıp maddi külfet yaratmasınlar. bana kalırsa yollanacak oyuncularla ilgili çalışmalar şimdiden başlanıp gereken yapılmalı, yoksa sen oynamayan eboue'ye o parayı verdikten sonra tüm çaycıları çıkarsan bu kulübü kurtaramazsın. yanlış anlaşılmasın işten çıkarmaları haksız bulmuyorum ama bu yönetimin notunu devre arası vereceğim. sen o kadroyu yirmi beşe düşürmedikten sonra, o işine son verdiğin adamların ahını ömür boyu üzerinden atamazsın. inşallah kamburlardan kurtulup sistemli bir takım olmayı başarabiliriz, bekleyip görel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın