• 100
    bugün alıp oynamaya başladığım efsane serinin son oyunu.

    ttnet üzerinden satın alındığında, eğer playstore'dan ilk kez alışveriş yapıyorsanız 10 tl indirim çeki veriyorlar. 52.5 tl'ye, faturanıza yansıyacak şekilde 12 aya kadar bölebiliyorsunuz. bence korsanla falan uğraşmadan satın alın. ''menajer nesli'' iseniz verdiğiniz paraya değecektir. müsterih olabilirsiniz.

    fm oyunları ara ara seriye bağlar. ufacık değişikliklerle ve yeni oyuncularla oyunu sürerler ama bu oyun kesinlikle baştan savma olmamış. oyun motoru üzerinde baya çalışılmış. reel düzeye yaklaştırmak için yoğun çaba harcanmış belli ki. misal, topu ikili mücadele sonucu gücüyle kapan bir adam rakip oyuncuya takla attırabiliyor. rakip oyuncu yerden kalkana kadar da o arada mesafeyi açıyor. böyle ince ayrıntılara dikkat edilmiş.

    galatasaray'la 3 hazırlık maçı yaptım. kadro çok iyi. ilk 2 maçı 3-0 ve 0-4 kazandım. 3. maç ortada geçmesine rağmen manchester united'a karşı 1-0'dan 1-2 son dakikada kaybettim kendi kaleme attığım gol ile. her şey güzel görünüyor.

    en sevdiğim kısmı, diğer oyunlara nazaran oyun içerisinde yapılan taktiksel hamleler ve motivasyon konuşmaları takımın oynayışına baya etki ediyor. maçın akışı ve görüntü de güzel olduğu için kimin ne yaptığını daha rahat tespit edip anında müdahele edip taktik savaşı verebiliyorsunuz.

    transferler baya zor. temsilcilere ortaklık teklif etme gibi seçenekler de eklenmiş. ayrıntılı ve güzel olmuş her şey. öyle al gülüm ver gülüm tarzında transfer yapılmıyor. oyuncunun hissesi başka bir menajere satılmış olabiliyor. ayrıca onunla uğraşmak zorunda kalabiliyorsunuz.

    championship manager 01-02 ile başlayan serüvende 2015'e ne çabuk geldiğimizi pek idrak edemesem de harika zaman geçireceğim kesin. ilerleyen süreçte ayrıntılı bir analiz yaparım, ilk tespitlerim bu şekilde
App Store'dan indirin Google Play'den alın