• 65
    (bkz: #1594476)

    hiç bir şey için açıklama yapmasına gerek olmayan yazardır. çünkü 10 kasım anma gününde mustafa kemal atatürk başlığında kimseye hakaret ve küfür ile ilgili hiç bir şey yoktur. sadece taziye mesajları vardır.

    10 kasım anma gününde mustafa kemal atatürk başlığında seri eksileme gibi bir olayın olabileceğini bildiğim için taziye mesajı yazanların entrylerine baktım ve çoğunun ofsaytlandığını gördüm. bazı entrylerin ofsaytlanma anını ölümsüzleştirdim ve böyle bir entry girdim; #1594454. cevaben kendisinin girdiği entry zaten yukarıdadır.

    1- bakın herkes taziye yazmış ve bu arkadaş milleti hakaret ve küfür ettiklerini itham ediyor. böyle bir şey yok.

    2- ''benim türklüğüm sana mı kalmış birader? kimse atatürk'ü sevmek zorunda değil, ve her sevmeyen atatürk düşmanı da değil. sevmeyince türklükten de çıkılmıyor, vatandaşlıktan da.''; sorgulanan herhangi bir türklük yok. millet taziye mesajı yazmış ve ben bunların neden eksilendiğini soruyorum. adamın cevabı bu. taziye mesajı neden ofsaytlanır diyorum. adam sana ne benim türklüğümden diyor.

    3- ''bunun için kanun koyanların kafa yapısı ile ülke yönetenlere de en güzel duygularımı armağan ediyorum.'' atatürk'ü sevmek zorundasın diye bir kanun yok.

    4- ''bana gelince, ben seviyorum, bu kafadaki insanlara rağmen seviyorum. çok şükür allah'a onlar gibi sevmiyorum. '' ?! harbi what can i do.

    5- ''düşünce özgürlüğünü savunup insanların düşüncelerini beyinlerine hapsetmesini isteyen ideoloji mi bilim ile gelişecek?'' mustafa kemal saltanatı yıkıp cumhuriyeti kurandır. insanlara seçme, seçilme hakkı verendir. acaba nasıl düşünceleri beyinlere hapsetmiş oluyor ? osmanlı mı düşünceleri ortaya çıkartan, seçme seçilme hakkı veren ? ayrıca ideoloji bilim ile nasıl gelişiyor amk. bu ne demek ?

    6- ''kilitli beyinler çalışmaz arkadaşlar. o çalışan başka yerinizdir.'' kendisinin beyni o kadar kilitsiz ve açık ki. yukarıdaki cümleler tek tek bir harika. hepsi inanılmaz düzeyde beyin gerektiriyor. ama biz götümüzle düşündüğümüz için kendisini anlayamıyoruz.

    topluyorum. taziye mesajına neden ofsayt veriliyor diyorum. kendisi; ''düşünce özgürlüğünü savunup insanların düşüncelerini beyinlerine hapsetmesini isteyen ideoloji mi bilim ile gelişecek?'' diyor.

    ne yazık ki kendisi o açık ve kilitsiz beyniyle daha taziyenin ne demek olduğunun bile farkında değil. ''ideoloji mi bilim ile gelişecek.'' süper.

    kilitsiz ve düşünen beynine bir iyilikte bulunayım. ''ve, veya, ya da'' gibi sözcüklerden önce ve sonra virgül kullanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın