resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1083
    takımın kadrosunu falan yaptığı yoktur. italyan teknik adam geldiği günden beri 3 ya da 4 göbek oyunculu bir orta saha deneyip duruyor. ancak takım içerisinde etkisi olduğu, oyuncuları bir şekilde şımartıp havaya soktuğu, performanslarını arttırdığı geçmişteki tecrübelerle sabit.

    sabri'nin affedilmesi olayında parmağı var muhtemelen. o konuda yorum yapmak da bize düşmez. sabri dediğimiz adamın günahını bilmiyoruz. bir sebeple kadro dışı kaldı. bu süreçte b takımıyla idmanlara çıktı, maçlar yaptı. her ne kusuru varsa belki de 3 ayda cezasını çekmiştir. affedildiği günden beri sabri'nin oynuyor olması da sahada gördüğümüz üzere kendisini hazır tutmasından ve tarık çamdal'ın her maç galatasaray'a kanadından gol yediren performansındandır. ben inanmıyorum sabri'nin abdürrahim albayrak yüzünden sahada olduğuna. sabri'yi sağ bekten kestiniz elinizde son 2 maçta ortaya koyduğu performansından iyisini ortaya koyacak kim var? veysel sarı mı? tarık çamdal gün gelir sabri'den iyi futbolcu olur, belki daha yeteneklidir de ancak bir gerçek var ki sabri senelerce büyük takımda top oynamış, bu tarz dalgalı havaları bilen bir futbolcu.2 maçtır da fena iş çıkarmıyor.

    her şeyi geçtim abdürrahim albayrak bunca zaman son derece saygılı bir görüntü çizdi hem futbolculara hem de teknik adamlara karşı. çalıştığı hiç bir teknik adamdan işine karıştığı konusunda şikayet duymadık. buna galatasaray'dan ayrıldıktan sonra dobra dobra konuşan lucescu da dahil. ben abdürrahim albayrak'ın kalkıp da prandelli'nin işine müdahale etmeye çalışacağını, böyle bir saygısızlık yapacağını sanmıyorum. tabi bunca zaman çizdiği portre beni yanıltmıyorsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın