resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 197
    gaziantepspor ile şimdilik çok iyi bir sezon geçiren teknik direktör. yiğidi öldür hakkını ver. 9 maçta 15 puan, iç sahada 3 galibiyet 2 beraberlik, dış sahada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ama 8 gol atıp 10 gol yemişler dış sahada. bunlardan biri de haksız yere kaybettikleri fenerbahçe deplasmanı. mevcut performanslarını devam ettirdikleri taktirde 55 civarı bir puan ile sezonu tamamlamaları anormal olmaz. bu da ilk beş için yeterli gibi. mesela şu an galatasaray'ın başına bülent korkmaz mı okan buruk mu deseler tereddüt etmeden kendisini seçerim.

    ayrıca kendisini hep 2002 dünya kupası için avusturya ile oynadığımız play-off maçı ile hatırlarım. yanılmıyorsam deplasmanda ilk maçı 1-0 kazanırken tek golü uzaklardan okan buruk atmıştı. 5-0'lık rövanşta da gol atmıştı diye hatırlıyorum ama bunu o kadar net hatırlamıyorum.

    edit: adiamo ve seri ofsayt yiyen nickli yazar arkadaşlar sağolsun teyit ettiler, her iki maçta da gol atmış okan. ilk maçta ise ceza sahasının dışından hatırladığım, golün asistiymiş :) tugar uzaklarda ceza sahası içine pas atıyor, okan da düzeltip gol atıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=OQcSa9EzMQs
App Store'dan indirin Google Play'den alın