• 8470
    --- alıntı ---

    nesillerle ilgili de bir değişiklik yaptık ve bundan böyle nesiller yıl bazlı gidecek. yani 2015 yılı içinde sözlüğe kayıt olanlar 7. nesil, 2016 yılı içinde kayıt olanlar 8. nesil diye devam edeceğiz. ta ki şampiyonlar ligi kupası'nı alana kadar. şampiyonlar ligi kupası'nı aldığımız gün, önceki tüm nesilleri altın nesle çevirip sonrasında üye olanlara ise bahtsız nesil adını vereceğiz.

    --- alıntı ---

    olan biten kısmında beni en etkileyen kısım bu oldu. şampiyonlar ligi kupası'nı aldığımız gün... an itibariyle ne kadar uzakta olsak da günün birinde o kupanın bu ülkeye galatasaray tarafından getirilebileceği ihtimalini konuşabiliyoruz. bunun için galatasaraylıyız. bunun için bu sözlükte yazmanın, yazabilmenin ayrıcalığını taşıyoruz. ilk önce bu bilinçle yazılmalı burada. bir diğer nokta da şu;

    --- alıntı ---

    sözlükte 1125 kişi var kimler var? (1125)
    moderatör (4)
    yazar (176)
    çaylak (26)
    kayıtlı okur (18)
    misafir (901)

    --- alıntı ---
    bu rakamları 07.11.2014 saat 18:15'te aldım. genel olarak sayılar bu şekilde oluyor ama. 3 aşağı 5 yukarı. yani online yazar sayısının 4-5 katı misafiri oluyor sözlüğün. kaliteyi korumak amaçlı yazar alımlarının kısıtlı tutulmasının mantıklı bir uygulama olduğunu düşünüyorum. eski ekşisözlük, yeni ekşisözlük farklılığındaki gibi. yani eski ekşisözlükte yazmak ayrıcalıktı şimdi sıradanlık. işte şimdi de burada yazar olmak ayrıcalık. umarım günün birinde birileri fikir değiştirmez sözlüğün işleyişiyle alakalı ve kalite her daim korunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın