resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1173
    haberi ilk kim yaptı, kaynağı kimdir bulamadım ama bir saat önce cumhuriyet gazetesi spor servisi ve ntvspor.net tarafından yayınlanmış olan yazı şu şekilde:

    --- alıntı ---

    fenerbahçe can bartu tesisleri'nde teknik direktör ismail kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi.

    gökhan gönül'ün antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi.

    antrenmanın ikinci bölümünde sağ dizinde ağrı hisseden serdar kesimal ile sol ayak bileğine darbe alan hakan çinemre'nin tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktığı belirtildi.

    egemen korkmaz ve emre belözoğlu'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde antrenman yaptıkları ifade edildi.

    fenerbahçe, çaykur rizespor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

    --- alıntı ---

    http://www.cumhuriyet.com.tr/...takimla_calisti.html
    http://www.ntvspor.net/...onul-takimla-calisti

    iki haberin arasındaki tek fark, başlık altında yer alan yazıda ntvspor "hafif sakatlığı bulunan gökhan gönül" diye süslemiş. bu haberlerden sonra dayanamadım "allah allah yine ne sakatlığı varmış acaba dur bir bakayım" dedim. bir gün evvel fanatik'in kendisi hakkında "fenerbahçe'de gökhan gönül riski" başlıklı bir yazı yazdığını fakat haberin detayında öyle riskli bir şey olmadığını ve sadece takımdan ayrı düz koşu yaptığını okudum. neyse "başka bir sitede hakkında haber var mı acaba?" diye düşünürken karşıma gelen görüntüyle bir anda kahkahayı patlattım sözlük: http://guncelfutbol.com/...han-gonul-soku/5664/
App Store'dan indirin Google Play'den alın