• 170
    5 kasım 2014 galatasaray blma kadın basketbol maçı sırasında vip tribünde yöneticilere "takımın iyi çalışmadığını" söylerek üstü kapalı şekilde ekrem memnun'u şikayet ettiği yönünde ciddi iddialar var.

    eğer bu iddialar doğruysa bilmesini isteriz ki; galatasaray kadın basketbol takımı'na tarihinin en büyük başarılarını yaşatmış, taraftarın kabinde taht kurmuş ve taraftar gözünde sonsuz kredisi olan ekrem memnun'un ayağını kaydırmaya hiç kimsenin gücü yetmez.

    ne yazık ki kendisinin koordinatörü olduğu şubede her sene muhakkak bir kriz yaşanıyor. bu sene de krize shavonte zellous eklendi. shavonte'nin söyledikleriyle kulübün söyledikleri birbirini tutumuyor. aynı şey lindsay whalen'da da yaşanmıştı ve bu olay o sezon şampiyonluğumuza mâl olmuştu. geçen sezon yaşanan onca krizin oyuncular tarafından dile getirilmediğini de belirtmek gerek. mesela galatasaray'da kalmak için can atan ışıl alben'in neden galatasaray'dan ayrıldığını da öğrenmek isteriz kendisinden. şimdi de eğer ekrem memnun ile ilgili söyledikleri doğruysa artık ciddi şekilde şubedeki varlığının sorgulanması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın