• 1899
    sözlük bayağı canım sıkkın.

    cebimde son 50 lira kalmıştı. kitap parası aslında o da yok yani. yoksa benim olsa 50 lira iyi para. şeytan girdi aklıma baktım bültene dedim ya ben bugün kesin tuttururum. üç maç çıkardım.

    barca handikap
    real basket 1
    schalke kg var

    gittim bayiye oynadım kuponu koydum cebe. maçlara bakıyorum schalke çat hemen koydu kgyi zaten. barca da erken attı golü zorlandı falan ama ajax 10 kişi kalınca o da geldi. gözler döndü basket maçına...

    maç git gelli. barem 19.5. sürekli gidip geliyor bi 21 bi 19a. son 10 saniye kala maç 2 bitiyordu. dedim allah kahretsin bi kere de şans bize gülsün... sonra maçkolikten bi bildirim geldi maç 21 sayı bitmiş. allaah bayram ettim evde yerimde duramıyorum. dedim en iyisi gideyim hemen alayım parayı sabah para olsun akbil doldurcam sıfırladık kasayı.

    montun cebinden kuponu bir çıkarttım ms2 oynamışım real baskete... ve ms1 oynamak istediğimden adım gibi eminim. kuponu yazarken gazlıyodum milleti banko diye... şimdi cepte para 0. vizeler geldi almam gereken kitaplar var... allah haram para yememi istemiyo diye kendimi kandırıyorum. bi de son saniyede kupon yattı diye seviniyormuşuz haberimiz yok. kendimi uzun zamandır bu kadar salak hissetmemiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın