resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 2889
    gönüllerde taht kurmuş gönlü güzel koca yürek. hala daha takımla ilgili görseller paylaşıyor.

    sneijder'den önce galatasaray'da en çok sevdiğim oyuncuydu kendisi. nasıl sevmeyelim ki?

    amiyane tabir olacak ama, it köpek gibi koşuyordun ulan. ciğersiz adamın tanımıydın. kötü oynadığın olmadı mı, veya çok gol kaçırdığın, hatta bazen abarttığın, elbette sürüyle var zaten.

    ama seni biz gol at diye sevmedik ki be johan. ne kadar da sana golmander deseler de sen aslında"ciğersiz adam"dın. "bay pres" veya ne bileyim johan 'the great' elmander'din.

    evet gol konusunda pek yetenekli değildin belki, ancak sahada olduğun müddetçe bilirdik ki duble mücadele eder, takım presinin %60'ını falan kendin karşılardın. meğer sen toparlıyormuşsun arkalarını. bak selçuk, burak, umut, hepsi dökülüyor amoko.

    tam da senlik bir ortam var da sen de eskisi gibi değilsin biliyoruz. romantiklik adına ben de dön isterim, ama sahada veysel'den bile kötü oynayacaksın, biliyoruz. o malum pozisyondaki sakatlıktan sonra* artık eskisi gibi değilsin. yaşında geçiyor zaten.*

    ama çok karizmaydın be johan. sırf bunun için bile yazın forma tanıtımında gel isterim. parçalıyı, çubukluyu, beyazı, siyahı, turuncuyu, artık o sezon için ne çıkarsa sen giy de tanıt çok isterim.

    https://pbs.twimg.com/media/Bz7Z0pqIQAEIFy-.jpg
    şu karizmaya bak
App Store'dan indirin Google Play'den alın