resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1291
    ligde 4 ekim 2014 kayseri erciyesspor galatasaray maçından sonra ikinci kez 31 ekim 2014 galatasaray kasımpaşaspor maçına ilk 11'de başlamış sol bek.

    birazda fotoğrafa bu taraftan bakın beyler ha ? maç kondisyonu,fiziksel olarak hazır olmak bunlar önemli şeyler fiziksel olarak hazır olması derkensezon öncesi yattı kendisi tembeldir net bak bunu eleştir bir şey demem. ama bu adamı aklınca ''brezilyanın en iyi solbekiymiş'' vs diye dalga geçersen geçen sene chedjou ya yaşadığın deja vu nun aynısını yaşatır adama öyle bir potansiyel var telles'de brezilya liginin en iyi sol beki olduğunu ben söylemiyorum. otoriteler ve alex de souza söylüyor. tıpkı chedjou'ya geçen yıl fransanın en iyi stoperi demediğim gibi... orhan ak daha iyi oynarmış yok gökmenin gazetesi ümit özatı koy daha iyi oynar.

    bugün hucümda bir kaç kez etkili bindirmeler yaptı bunları arttırması gerekiyor ve ben savunmada kendisini iyi buldum en azından kademe yapmayı bilmeyen tarıktan daha iyiydi. umarım daha iyi olur. süre aldıkça ve kendiside çalışırsa olurda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın