• 51
    3 gündür betasını oynadığım oyun.

    fm serisini 2007'den beri oynarım. 2008'den beri çok yoğun bir şekilde oynarım ki bana göre serinin en iyi oyunu 2008 senesinde çıkan oyundu. fm2013 de bana 2008 tadı yaşatmadı değil.

    öncelikle oyunu ttnet playstore'dan internet faturama 5tl taksitlerle böldürerek 12 ay taksitle aldım. gelen kod ile steam üzerinden indirip oyunu kurdum orjinal aldığım 2. fm serisi bu. kurarken hiç bir sorunla karşılaşmadım. 3 gündür de gece gündüz oynuyorum.

    kısaca beğendiğim ve beğenmediğim yönleri;
    -maç motorunu beğendim. yukarıda da bahsedilmiş arka direğe kesilen ortalar genellikle gol oluyor bruma ve olcan gol ve asist olarak uçmuş durumda benim kariyerimde ama bu durumun beta lduğu için böyle olduğunu düşünüyorum. iki üç güncelleme ile bu sorun hallolur.

    -maç motorunu genel olarak beğendim dedim ama canımı sıkan bir durum var. kaleciden seken toplarda kaleciler ayağa kalkıp topu alana kadar yıl geçiyor ve genellikle gol oluyor kaleciden dönen toplar. bu sorun umarım düzeltilir.

    -oyuncu satmak inanılmaz zor selçuk inan'ı 4m'a satamıyorsunuz. galatasaray'ı seçecekler için söyleyeyim transfer bütçesi kuş kadar ama bu kadroyla ilk sene şampiyon olup trasnferleri seneye saklamalısınız.

    -tema aşırı kötü. ben mi bulamadım bilmiyorum ama beyaz tema yok. uzun süre oynamak resmen işgence. full sürümü geldikten sonra tema sorununa da çözüm bulacaklardır.

    -sol tarafa bir bar yapmışlar. her şeye bu bardan kolaylıkla ulaşıyorsunuz. bu özelliği çok sevdim.

    -taktik ayarlarken oyuncunun üstüne sağ tık yaptığımız zaman kadroya atıyordu o özellik kalkmış neden kalkmış anlamadım. oyuncuları kadroya dizmek çok sinir bozucu olmuş. özellikle fare kullanmadan laptoptan oynuyorsanız ayrı bir işgence.

    -taktik tahtasına oyuncuları dizerken verdiğiniz rollere göre oyuncular biraz ileri biraz geri kayıyorlar. bu özellik hoşuma gitti. mesela pandev'i sahte forvet oynatırsanız forvetten 5-6 metre geride görünüyor taktik tahtasında.

    -başka ligteki takımlara ulaşmak biraz zor olmuş. temaya alışmak uzun sürecek gibi.

    oyun genel olarak fm14'den kat kat iyi. fm13'den de iyi diyebilirim.

    ben tatmin oldum. saydığım sorunlar patchler ile düzeltilecektir zaten.

    galatasaray'ı seçecekler için bir iki öneri;

    koray günter'i kesinlikle oynatın. süper lig, avrupa demiyor harika oynuyor.

    bruma ve olcan resmen şov yapıyorlar. cemal ve pandev nefis oynuyorlar rotasyonda.

    şimdilik bu kadar. oynadıkça eklerim bir şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın