resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4245
    kendisinin iyi bir teknik direktör olduğunu iddia etmiyorum. ancak, 2010-2011 sezonunun bütün suçunu kendisine yüklemek ayıptır, günahtır, kolaycılıktır! hatta o sezon suçun üçte biri bile hagi'mizde değildir.

    bu ayıbı yapanlar, üstelik de "hagi beyefendi" falan gibi imalı laflarla yapanlar; hagi sizin üç beş lafınızla hagiliğinden de efsaneliğinden de bir şey kaybetmez de, siz komik oluyorsunuz, yapmayın.

    bir de "romantikler de romantikler" diye ağlayanlar çıktı, onlar daha komik. romantiğiz tabii. taraftarlığın rasyonelliği mi olur? rasyonel taraftar olmaz. romantik değilseniz, en keyif veren top oynayan takımın maçlarını izleyin her sezon. berbat maçları sırf kulübünüzü seviyorsunuz diye izliyorsanız, romantiksinizdir, bitmiştir. kötü bir şey de değil. ayrıca futbolu "romantikler" yönetmiyor.

    futbolun güzelliği, sürprizlerindedir. gheorghe hagi'yi, diego maradona'yı, roberto baggio'yu, eric cantona'yı ayıran özellik, sihirbazlıklarıdır. ben hagi'nin takımın başına geçmesini istemem, ama geçerse desteğim ve güvenim tamdır. hagi'dir; sırf inatçılığına, hırsına ve kararlılığına güvenimden bile desteklerim.

    siz "hagi beyefendi"yi yuhalayabilirsiniz. buyurun, yapmadığınız iş değil. sonra da konuşursunuz: "başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter" diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın