resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1899
    bir kac haftadir niye yazmiyorsun diyor herkes, kendimi kiziyorum diyorum ben de. burada sacma sapan yorum yapan insanalri gorunce sinirleniyorum sonra fark ettim ki anlamsiz, ne geregi var sanal bir seye sinirlenmenin. futbol cahilligi bir yere kadar ama sen daha rezaletin sorumlularini bile adlandiramiyorsan sana derim hadi lan oradan. oradan evet.

    balcik havuzuna donmus saha, 2-0 geridesin, senin savunma onunu toplayan tek adamin sakatlanmis sense 4-2-3-1'e donerek bruma'yi aliyorsun. bruma degil messi olsa o sahada bir halt yiyemez cunku adamin oyun anlayisi kisa vurusla top surmek, kisa mesafe paslasmak uzerine kurulu. sen bu adami kalkip firtinali sahaya koyarsan sen gerizekalisindir, top oynayamayan oyuncu degil. 7-8 ayini sakatlikla gecirmis, bu donemin disindaki zamanlarda ilk 11 sansi kolay kolay bulamamis adami da 1.5 yilda 1 gol atmis diye suclayacaksak tahtalar saglam mi kontrol etmek lazim.

    4 gol yedigimiz macta 4 golu de yememize sebebiyet veren futbolcu tarik camdal, buraya gelip bruma'ya salliyoruz. cok biliyoruz futbolu. prandelli bile zeki kaliyor bu yorumlardan sonra.

    20 yasinda hizli ve kivrak futbolcu. belki bir halt olamaz belki yildiz olur. ama su macta kendisini elestiren gitsin kriket izlesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın