resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bayern
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 223
    yapılan yorumlar aklıma bilin bakalım kimleri getirdi ?
    -mancini ve prandelli

    bakın gidin bu iki teknik adam hakkında galatasaray'a gelmeden önce yazılmış entryleri okuyun, her biri birer carlo ancelotti, yere göğe sığdırılamıyorlar. neden ?
    -çünkü kimse bilmiyor.

    bunu getireceğinizeilhan cavcav'ı getirin. ne olduğunu biliyoruz en azından.

    şampiyonlar ligi'nde hedefleri olan, dünyanın en büyük kulüplerinden kabul ettiğimiz şanlıgalatasaray spor kulübü'nün futbol teknik direktörlüğüne böylesi adamlar getirilermez, getirilmesi teklif bile edilemez. bu risk almaktır.

    iki senedir yetmedi mi zaten çektiğimiz ? iki senedir deniyoruz işte bakın olmadı hadi vazgeçelim artık şu sevdadan. şimdi burda alman ikinci liginden bir teknik direktör ismi sallasam, adı dahans göttüngen olsa mesela. desem ki almanya ikinci liginde çalıştırdığı xxx takımını 2 sene arka arkaya play-off'a sokmuştur.* bakın bahse girerim hakkında olumlu 100 tane entry girilir buraya. neden ?

    -çünkü istikrar abidesidir. belki de ilk sene şampiyon olacak ve ikinci sene bundesliga'da avrupa kupalarına katılma mücadelesi verebilecek bir kadroya sahiptir ama arkadaşımız istikrarlı olduğu için burada taktik deha olarak görülecektir.

    bırakınız lütfen bu işleri. risk alacak vaktimiz yok. taraftar saçlarını yoluyor artık. prandelli gönderilecekse -ki gönderilmesi taraftarıyım- yerine gelebilecek en iyisilucescu'dur. deneme yapılacak zamanları tükettik. bu sene şampiyon olup herkes rütbesini bilecek nidalarıyla dolaşmayı hakeden taraftar biziz. elin italyanının sikinde olmaz bu. ha lucescu'nun olur mu bilmem ama en azından sağ bekte veysel'i oynatacak kadar, bruma'yı kadroya almayacak kadar gamsız olmaz herhalde.

    imza:fikri hür, vicdanı hür galatasaray taraftarı
App Store'dan indirin Google Play'den alın