resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 867
    ahlâksız bir adamdır. 781072038172 kere yazdım. kendisi provokatördür. ekmeğini ve parasını bu tür işlerden kazanır. ona laf atar buna laf atar ortalığı karıştırır. insanları kızıştırır. kaos yaratmaya çalışır ve böyle reklam yapar. kansızlıktan para kazanır.

    elalemin spor adamı kendi ülkesinin takımı yabancı bir takımla karşılaşacağı zaman, kendi görüşü ne olursa olsun o takıma destek olur iken bizdeki ciğersiz insanlar pusuya yatarlar; ''galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor vs bunların karşısın büyük bir takım çıksın da bende ekrana çıkayım o 5 yer bu 6 yer diyeyim.'' diye beklerler. bunun adı realite değildir. sen televizyonda insanları tahrik edemezsin. toplum psikolojisiyle oynayamazsın. insanları kaos ortamına sokamazsın.

    bunu en güzel örneği franz beckenbauer'dir. kendisi bayern munih efsanesidir. schalke 04'ü yendikten sonra galatasaray'a demediğini bırakmamıştır. oysa ki hoşuna gitmesi gerek dimi ? kendisi bir munih'li ve schalke ile düşman. ama ciğersiz değil bazı babası anonimler gibi.

    bu ilk değildir. 2011-2012 sezonunda real madrid ile oynayacağımız çeyrek final maçından önce de apır sapır konuşmuş ve taraftarı provoke etmiştir. veysel giley yayına bağlanmıştır. daha sonra bir sürü olay olmuştur. #1558061 burada yazdım. yine aynı boku yiyor ve yemeye devam edecek. ne yazık ki galatasaray taraftarı bu adama itimat ediyor.

    bu arada bu sözlükte bile bu adamın fanı var. diyecek laf yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın