resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 853
    beyaz tv yorumcusu.

    geçen seneydi sanıyorum. ikamet ettiğim yer beyaz tv'nin beşiktaş'ta bulunan televizyon binasının çok yakınıydı. sakin sakin otururken birden bir ses koptu. çıktım pencereye, galatasaray taraftarı 3-5 araba toplanmış beyaz tv'yi protesto etmek amaçlı binaya saldırıyor. 5 dakika falan sürmedi taş maş attılar sonra basıp gittiler. bu arada ahmet çakar'a küfürler edildi. olayı sonradan öğrendik. bu ahmet, ümit, ertem yine insanları provoke etmiş. ha taraftarın yaptığı barzoluk mu ? barzoluk. ancak bu tarz insanların sırf para kazanmak için mesnetsizce ona buna havlaması insanları geriyor. hatta tribündeki insanları bile birbirine düşman ediyor. sonra o tribünden biri bıçaklanıyor, öbür tribünden biri vuruluyor.

    işte geçen seneki olayın çıkış videosu;

    http://www.youtube.com/...id=annotation_623718

    dakika 2'den sonrasını dikkatli dinleyin. her ne kadar ultraslan'ı sevmesem de adam oraya bağlanmış. ümit bey diye konuşuyor. hasta olduğu zaman binlerce insan üzüldü, dua etti diyor. ümit özat'ın üslubunu iyi dinleyin. ''sen kimsin ? sana mı soracam? kimsin sen ?'' sonra ahmet çakar'ın dediklerini dinleyin. ''telefonu kapat, bana hesap soramaz.''

    adamın hesap falan sorduğu yok ha. diyor ki biz önemli bir maç yapacağız. biz kurayı çektiğimizde de işimizin zor olduğunu biliyoruz diyor. siz sürekli galatasaray'ı aşağılayıcı konuşuyorsunuz, alaycı konuşuyorsunuz. bu takımın 20 milyon taraftarı var diyor. biraz daha yapıcı konuşun diyor. adam haklı avrupa'da çeyrek final oynayacak bir türk takımı var; iki tane ayı kılıklı herif çıkmış oraya yok yenemez, yok bilmem ne yapamaz.

    ondan sonra olanlar da burada;

    http://www.youtube.com/...id=annotation_310984

    ultraslan'ı hiç sevmem, nefret ederim. kareografi ve toplumsal yardım olayları dışında yaptığı hiç bir şeyi destekleyen biri değilim ama oraya çıkıp galatasaray'ı aşağılar ve dalga geçersen veysel giley'in yanında dururum. sikerler o işi.

    yukarıda bahsedilmiş. yine bir takım olaylar yaşanmış ve yine aynı insanlar. bıkmadılar usanmadılar. devam edin insanları provoke etmeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın