resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1135
    galatasaray ve galatasaray taraftarına fazla olan adam.

    6 senedir ne oynadığını bilmeyen (rijkaard dönemini ayrı tutuyorum çünkü o adam başarıszda olsa bir felsefe ile yola çıktı) takıma bir futbol felsefesi, bir futbol sistemi anşılamaya çalışıyor. futbolcular sahada agresif ve karakterli olsunlar, daha sonra da sistemimin bir parçası olsunlar istiyor. yavaş yavaş istediklerini yapıyor. istatistiki verilere bakarsanız, takım her maç daha çok tackle ile daha uzun mesafe koşuyor. bir önceki maç 10 hücum varyasyonu denediyse (pozisyon değil hücum girişimi) bir sonraki maç 15 tane deniyor. takımın kimyasını bozmadan koşmayan, mücadele etmeyen, takım emek verirken arkadaşlarının terinin ekmeğini yiyen adamlara formanın pahalı pabuç olduğunu gösteriyor.

    bence bu adam doğru yolda ve çok güzel günler bizleri bekliyor (mu) acaba ?

    tabi ki hayır.

    2 mağlubiyet sonra homurtular artacak, 3.mağlubiyette siktir çekilecek kendisine. sonra fatih terim'in milli takımdan siktir yemesini bekleyip ya ona dilenicez ya da mustafa denizli ve lucescu için dua edicez. çünkü bizim taraftarımızın büyük bir çoğunluğunun vizyonu bu. elin takımı bilmem kaç hafta sonra lider oldu, gitti bir ingiliz takımının yedeklerine berabere kaldı diye sevinir ; biz 2 defa üst üste şl gruplarından çıkmış bir takım olarak 3. senenin ilk maçında berabere kaldık diye futbolcu yuhlar, teknik direktöre söveriz.

    biz hem öyle hem böyleyiz. biz aslında sadece fatih terim'i hak ediyoruz. hani, " aslolan galatasaray, sezon bitsin çıkıp konuşucam " diyip, bugün demirörene istifa çeken taraftara atar yapıp kankasını koruyan adamı.

    prandelli falan bize 3-4 gömlek büyük gelir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın