• 10986
    safrasini atmadan ilerlemesi cok guc olan takim.

    sabri sarioglu, emmanuel eboue, engin baytar, yigit gokoglan, umut gundogan, furkan ozcal'la artik yollar ayrilmali. koray gunter, sinan gumus, ibrahim coskun, endogan adili, birhan vatansever'in kiraya verilmesi gerekiyor. sezon sonu kontrati bitecek aydin yilmaz, goran pandev ve gokhan zan'in kontratinin yenilenmemesi gerekli. sozlesmeleri 2016'da bitecek olan hamit altintop, wesley sneijder, hakan balta ve felipe melo ile kontrati surdurulmemesi veya daha makul ucretlerde anlasmak onemli. bu sure icinde kirada bulunan ontivero, dany ve amrabat'in kulupte gelecegi oldugunu soylemek zor. yani galatasaray 2 sene sonra tamamen farkli bir kadroyla oynamak durumunda.

    peki baskani yokken, teknik direktoru 2 ay icinde gidecek mi kalacak mi durumuna dusmusken, transfer fiyaskolari ustuste patlarken boyle bir planlamayi kim yapacak?

    gelecek kotu gorunuyor. stabilite ve uzun vadeli planlama icin acil gereksinim var. unutmayin: galatasaray 2000'den sonraki donemde aysal oncesi hic 2 sene ustuste sampiyon olamadi. daha da onemlisi sik sik ilk 2'nin disinda kaldi. oyle ki altinci ve sekizinci dahi bitirilen sezonlar var.

    15 sene oldu ve 2000 sonrasi stabiliteyi hala yakalayamadi galatasaray. artik terim'siz bir formulun olusturulma vakti geldi. ama oyle hop hoca getirdim hop yasin'i aldim ile olacak is degil bu. artik "derwall'i getirdim cigir acti" devrinde de degil dunya, yil olmus 2015. ekip calismasi elzem.

    bu arada baskanliga aday kim? duygun yarsuvat mayis 2015'te gorevi birakacagim diyor...

    gelecek yine karanlik beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın