• 104
    hocamızın ali sami yen e ve taraftarımıza galibiyet ile merhaba dediği maçtır. takım olarak daha çok yolumuz var, kapalı savunmaları çözmekte zorlanıyoruz, savunmamız tecrübeli ancak ağır kalıyor, orta saha da her ne kadar tek golümüzü atan oyuncu olsa da mustafa sarp oyunu çok yavaşlatıyor bana kalırsa sadece iyi bir yedek olabilir, ayhan yine vazgeçilmez olacak gibi gözüküyor çünkü sorumluluktan kaçmıyor, savunma top çıkaracağı zaman veya top sıkıştığında ayhan sürekli pas isteyip oyunu açmaya çalıştı ancak mustafada bu özelliği göremedim. hücum hattımız için yorum yapmak erken, keita ve hazır bir kewell ile beraber izlemek gerekiyor ancak tobol gibi sadece defans yapan takımlara karşı baros ile nonda yı beraber deneyebiliriz diye düşünüyorum, kaptanımız için ise diyebileceğim şudur ki, kaptan gibi oynadı, asist yaptı, gollük şutlar çekti, çalım attı, takımını sırtladı, sahanın yıldızıydı. hocamız çok doğru değişiklikler yaptı önce yaser-kewell ile aklımızdan geçeni uyguladı sonra serdar sakatlanınca ardayı hücum hattına yerleştirip, sabriyi orta sahaya kaydırdı ve linderoth ile sabriyi önlü arkalı kullanmaya başladı ve bu değişiklik ile sağ taraf daha iyi işlemeye başladı.
    gecenin güzellikleri: taraftarımızın ardaya, rijkaarda ve haldun üstünel e açtığı pankartlarla destek olması ve takımımızın uzun bir aradan sonra duran top ile 2 gol birden bulması.
    gecenin olumsuzlukları: henüz hazır olmayışımız maccabi maçı öncesi beni tedirgin etti ayrıca çok iyi oynamakta olan serdar ın şanssız bir şekilde sakatlanması da kötü oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın