resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3157
    bir zamanlar yarattığı 20.45 efsanesiyle taraftarın gönlünde taht kurmuş ancak son döneminde kulübünü, taraftarını, gururunu ayaklar altına alan iki tane adama el pençe divan durmuş hayal kırıklığı başkanımız.

    kimse kusura bakmasın arkadaş, boşuna demiyoruz galatasarayı "galatasaray" olduğu için seviyoruz diye. haklının yanında olduğu için; ezilmediği(!), ezdirmediği için; çok para kazandığı için değil şerefiyle boyun eğmeden dik durabildiği için; zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirdiği için galatasaraylıyım ben.

    ünal aysal'la uğraşıldığı kadar hiçbir başkanla uğraşılmadı bugüne dek hükümeti, spk'sı, medyası, şikecileri, divan kurulundaki iki yüzlü bizanslılar...

    daha ne istiyorsunuz adamdan yahu? aysal'ın paraya tanınmışlığa ihtiyacı var mıydı galatasaray'a gelirken? türkiyede tanınsa ne tanınmasa ne adam zaten uluslararası bir şirket sahibi milyar dolarlık serveti var, kulübün sana ihtiyacı var gel dediler geldi. bunlar neyin kafası?

    adnan polat boş konuşuyor gittiği dönemden beri hala ibra edilememesinin acısını taşıyor çünkü içinde, bu ibra edilememe olayının asıl sebebi de omurgasızca davranıp taraftarını kulübünü satmasıdır unutulmasın sakın.

    adnan polat'ın stad açılışı ve sonrasında yediği haltlara bakın bir de aysal'ın soma, gezi, şike konusunda kimsenin yüreğinin yetmediği şeyleri söyleyebiliyor olmasıyla kıyaslayın. arada ki farkı göremeyecek durumdaysanız sevmeyin galatasarayı arkadaş, galatasaray biat kültürünün takımı olmamalıdır, olmayacaktırda eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın