• 830
    satılık kalemlerin, çıkarcı futbolcu eskilerinin baş köşeleri tuttuğu bir yavşak oluşum.

    selçuk ile burak'ı bir şekilde düşürdüler performanstan daha sonra melo'yu gündeme aldılar siktiriboktan bir sebeple 2 maç ceza verdirdiler, o 2 maçlık süreçte 5 puan kaybettik. amaçlarına ulaştılar. sıraya ise galatasaray'ın en eli ayağı düzgün iki sporcusundan* biri olan sneijder'i hedef tahtasına koymuşlar anlaşılan. amaç yine aynı, galatasaray'a zarar verip çaptan düşürmek, biricik değerlilerine kolaylık sağlamak.

    biz neden bir medya lobisi oluşturamıyoruz yıllardır aklım almıyor. galatasaray'ı konuşmak için tv'ye çıkan ya da köşe yazısı yazan her kim olursa olsun anasını doğrucu öpmüş gibi nötr kalmaya çalışıyor, kulübünün çıkarını dikkate almadığı gibi ,özellikle eski sporcular, kulübün aleyhinde yazılar kaleme alıyorlar ya da konuşuyorlar. oysa fb lobisi var gücüyle kulübünün çıkarını koruyor, kolluyor. rıdvan var bi hepinizin bildiği, çıkıp 2-3 senedir başkanlık yapan ünal aysal'ın koltuk sevdasından bahsediyor ama mesela 1996 yılından beri kulübünü kendi malı gibi yöneten aziz yıldırım'ın koltuk sevdasından bahsetmiyor. bilmiyor mu peki aziz'in koltuk uğruna neler yaptığını ? bal gibi biliyor ama sırf sana vurmak, kafanı karıştırmak, moralini bozmak için ünal aysal'dan bahsediyor. gözünün içine baka baka yapıyor hem de bunu. kurulu düzene elinden geldiğince karşı çıkan, sporun kirli odaklarıyla gücü yettiğince savaşmaya çalışan galatasaray başkanını, zaten 'artık yoruldum bu düzenden' diyen ve sinen bir adamı daha da gündemden düşürmeye çalışıyor. istiyor ki kanka adnan polatlar gibi silik adamlar yönetsin galatasaray'ı. yönetsin ki düzen, çark hep fb yararına işlesin ve bırak çarkı bozmayı 'çarkınıza tüküreyim' diyen bile çıkmasın. örnekleri çoktur bu fb lobisinin, kafam pelte gibi aklıma gelen yok başka şuan.

    fb lobisini siktiret, alayı satılık kalem veya kiralık yorumcu, işlerini yapıyorlar, .bence asıl mesele medyada galatasaray lobisi oluşturamamak, yanlış bile olsa kulübünün çıkarınaysa doğru diyebilecekleri, fırsat kollayıp rakiplerin aleyhine haber yapabilecekleri medyaya yerleştirememek. medya saha dışı bir silah, hem de düzgün kullanırsan iyi bir silah. yıllardır bizi vuruyor bu silah, sadece seyrediyoruz ya da kendi kendimize sinirleniyoruz. galatasaray lobisi medyada oluşturulmalı. nasıl yapılır bilmiyorum ama bu bir savaş ortamı ve bu ortamda iyi-kötü doğru-yanlış demeden galatasaray'ın çıkarını kollayan bir cephe mutlaka oluşturulmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın