• 25
    tamam tamam aziz başkan bizi bırakma organizasyonu değil siz haklısınız. çogzel organizasyon. insan psikolojisi falan sizin işiniz.

    şimdi bu yetkiyi verip iki gün sonra eleştirince yüzsüz olan da ben olurum. tıpkı fatih terim'i ilk once kollayıp sonra elestirince oldugum gibi.

    bu adama bu kadar bağlanıp bu organizasyonu yapmada sakıncalı bir durum var. ama icinde olduğunuz icin goremiyorsunuz. başkanımız daha fazla selahiyet istiyor ve divan kurulunun kendisinden üstün olması bir takım sıkıntılar yaratmış. belki tam yetkiyle donatılmış olsa daha iyi olacak bilemeyiz ama bir gerçek var ki o yetkiyi kimseye vermeyen bir yapı var galatasarayda. ve o yapı azizleri engelliyor. o yapının da zararli veya faydali olduguna biz bu kadar az bilgiyle karar veremeyiz.

    bu organizasyonu başkan "bakın arkamda taraftar var" mesajı olarak kullanırsa bu organizasyonun yanlış olduğunu anlarsınız.

    başkan taraftara çok bağımlı hele ki fatih terim olayından ötürü kendisini surekli temize cikarmaya calismasi da bunu belli ediyor. bence yanlış tutum.

    siktir et başkan kimin ne oldugunu biliyoruz. sen her gun fatih terim cok iyi desen de, her gun fatih tetim tu kaka desen de fikirler cok degismez.

    yalniz taraftara bu kadar guvenme, galatasaraydaki en nankor kurum taraftardir.

    bkz: ışın çelebi

    bu arada katilmazsan katilma diyen bebelere mont des art'tan sevgilerimi sunarak şunu demek isterim;

    sana mı soracağım? fikir beyan etmeden önce izin alma kurumu sen misin?

    camiaya gerekli biri icin yapilan gereksiz bir iş bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın