• 3662
    yazın yaptığım yurt dışı seyahatimde bana ne kadar büyük bir renge, kulübe, armaya ve tarihe gönül verdiğimi yeniden öğrenmiş kendi gözümle görmüş bulundum.

    seyahat boyunca roma - floransa - pisa - cinque terre - nice - monaco - barselona - paris - brüksel - brugge - amsterdam - berlin - prag - bratislava - budapeşte - viyana'da zaman geçirdim.

    seyahat boyunca yanımda çok değerli iki eşyamı götürdüm biri atkım biride formam. atkı ve formamı giyebildiğim takabildiğim her yerde giydim ve taktım. hem rengimizi belli etmek için hemde gelen tepkileri görmek adına.

    gittiğim her yerde aşırı ilgi ile karşılaştım, beklediğimden çok ama çok fazla.

    ''cimbom'' diye bağırandan tutunda ''ooo galatasaray, turkey'' diye bağırana kadar. sneijder, drogba, muslera, hagi, diyenleri saymıyorum bile.

    özellikle forma giyme istediğim roma'da kabardı, olaylı maç nedeniyle giydim bütün günde dolaştım. herhangi bir kötü tepki ile de karşılaşmadım.
    http://hizliresim.com/9pER9o
    http://hizliresim.com/gLyn4Z

    floransa'da ise her gören ya fatih terim diyordu daha doğrusu ''sinyor terim sinyor terim'' ya da ''prandelli'' hatta en çok soruya burada maruz kaldım. bazıları formayı nasıl alabileceklerini bile sordu.

    barselona'da resmen armamızı kıskandılar. onlarda kulüplerine çok bağlı olduklarından. formayı görünce ''barcelona'' diye bağıranlar da oldu, tanıyıp selam verenlerde. ama en çok tepkiyi ve geri dönüşü de buradan aldım. nou camp'ta gezerken atıldık hatta sırf bu yüzden polis bile geldi, bizi zorla dışarıya çıkardılar. olsun be oradan atılacaksak da galatasaray için atılalım ne olmuş deyip devam ettim.
    http://hizliresim.com/q2R3mB
    http://hizliresim.com/MlWXPk
    http://hizliresim.com/QgWJ4v
    http://hizliresim.com/78PYVP
    http://hizliresim.com/PEBpY6

    paris zaten bizim olduğundan her gören gözlerini iyice büyütüp iyice baktı. dedim sakin olun fransa zaten bizimdir.
    http://hizliresim.com/XYJyD0

    kalan her yerde de sürekli bir tanıyan, bilen hatta hayran olan çıktı. kısacası çok büyük bir takıma sahibiz. kıymetini bilelim, sahip çıkalım.

    daha da yukarıya taşımak için elimizden geleni yapalım ki en güzel en iyi şekilde hatırlayıp bilsinler bizi. yürekten inanıyorum buna ve umarım sezon sonu burada 4.yıldız kutlamaları yapacağız hep birlikte. yine her zaman olduğu gibi galatasaray ismini bir üst seviyeye daha taşıyacağız.

    şimdi kenetlenmek için tam sırası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın