resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 858
    yarın çıkar arsenal'a 2-3 tane sallar bu sefer de kral muammelesi yaparlar. eleştiri elbette yapılır ama ergen sabırsızlığındaki insanların eleştirilerine katlanmak da bir yere kadar.

    galatasaray: futbolculardan, teknik direktör ve yönetimden oluşan bir topluluk değil, bunun içinde sen de varsın, ben de varım. hepimiz bir yerde söz sahibiyiz. ve ben bir şey söylenmesi gerekiyorsa senden başlıyorum arkadaşım, senden. selçuk'tan, burak'tan ya da prandelli'den değil. bu takım yılda bir bu durumu yaşıyorsa, bu saçmalık artık bir döngü haline gelmişse bunun sorumlusu sensin. senin sabırsız, çocuksu ve şımarık karakterin yüzünden bu haldeyiz. hatta kusura bakma ama eleştirilerini okudukça midem bulanıyor, midemi bulandırıyorsun.

    sadece 15 dakika izlediğin yeni transferin gönderilmesi gerektiğini söylüyorsun. 5. maçına çıkan teknik direktörün gönderilmesi gerektiğini yazıp, konuşuyorsun.

    senin seviyen bu olduğu için takım bu durumda. ağzın açık izlediğin alex ferguson'lar, arsene wenger'ler senin gibi adamlar yüzünden türkiye'den değil, ingiltere'den çıkıyorlar. çünkü bu ülkede senin gibi adamlar futbolu yönetiyor, futbolcu oluyor, maçlara gidiyor.

    sebebi sensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın