resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 855
    kendisinin elinde keşke 1 günlüğüne bir sinirli değnek verilse. gerçekten çok istiyorum bunu.

    elinde sihirli değnek olsun ki a taktiği yerine b taktiğine geçince bu formsuz, ruhsuz, inançsız, problemli futbolcu grubunun bir anda coşup herkese 4-5 atacağını sanan cm ustalarını geçsin kulübeye. burak 40 dakikada 5 kere ofsaytta kaldığında, selçuk 5 metreye pas atamadığında, onca para döktüğümüz beklerimizin açtığı 50 tane muz (!) orta defansın daha ilk adamına takıldığında olayın sadece 4-4-2, 5-2-5, 0-0-10 gibi rakamlar bütünü olmadığını bir anlasınlar.

    elinde sihirli değnek olsun ki x futbolcusunun yerine y futbolcusunu oynatıp bir anda bambaşka bir takım yaratacağını sanan hevesli arkadaşlara bir şans verebilsin. selçuk'u kesip umut gündoğan'ı oynattığında bir anda takımın kolej havasına bürüneceği hayallerininin çöküşünü bir 90 dakika izlemek istiyorum. burak yılmaz'ı kesip umut bulut'u ilk 11 başlatarak bu ufak değişimle bir anda takımın üzerindeki ölü toprağını atıp, gol rekoru kuracağını sanan arkadaşlar bir maçlığına şu takımı yönetebilsin ya.

    elinde sihirli değnek olsun ki yerine geçecek arkadaşlar bir anda takımda kardeşlik arkadaşlık havasını estirebilsinler. mesela selçuk'un menejeri çıkıp melo'yu eleştiremesin. olcan gol attığında burayı trabzon zannedip triplere girmesin. burak şut çekip kaleciden dönen top sonrası ellerini başının arasına alıp da "çok üzgünüm" pozu vereceğine, devam eden pozisyonu takip etsin. eminim ki takımın/yönetimin/taraftarın üzerindeki bu ölü toprağını, isteksizliği, ben maaşıma bakarımcı zihniyeti tek bir tuşa basıp değiştirebilecek binlerce teknik direktör var bu sözlükte.

    prandelli iyi hoca-kötü hoca. prandelli takımı tanıyor-tanımıyor. prandelli sezon sonu kovulur-şampiyon olur. prandelli bu takımı adam eder-edemez. bu soru işaretleri illaki bir gün bitecek ama herkesin aklına gelebilecek ufacık bir oyuncu/mevki/kademe değişikliği ile bir anda sahada yokları oynayan adamları şampiyon ruhuna sokabileceği iddiasında bulunan gizli teknik direktörler bir türlü bitmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın