resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 844
    an tibariyle galatasarayi karistirmis adamdir. olcani kadro disi birakmak gibi kaotik yontemlere hiç girmemeliydi. yeni gelmissin, takim sik gibi top oynuyor ve sen takimin formda birkac oyuncusundan birini kafana takiyorsun. bu sekilde eline geçecek tek sey kaos. ki soyledigimiz uzere maci kaybettik ve kenarda geri dustukten sonra yapacak hamlemiz bile kalmadi ve yenilecegimizi herkes farketti. balikesir maci sabaha kadar oynansa gol atamazdik. aci ama gercek.

    simdi de daha fazla maceraya girmemesi gerek. destek meselesi degil bu. taraftar yeni bisey denendigini gorse destekleyecek. mesela kes selcuk burak ikilisini, veyseli dene pandevi dene mesela yerlerinde. ya da insan gibi olmasi gerektigi gibi olcan sneijder bruma hucum uclusuyle oynayalim. ideal olmaktan ote elzemdir bu uclu galatasaray hucumu icin. ama sen hala bunu denemezsen onumuzdeki macta, iste o zaman catlak sesler gurlesir kredin dolar takvim yaprakları senin adina daha bir hizla kopar sayin prandelli.

    macera aramayiniz. bu takima ne zaman macera aratildiysa sicip batirtildi. siz de kurt hocalik yapmayiniz. kendi kendimizi ipe goturuyoruz anasini satiyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın