• 4097
    ikiyüzlüdür, sanılanın aksine cefakar falanda değildir. eskide kalmış onlar çok çok eskide.

    bu aralar " takım doğru düzgün top oynamıyor yeaaa " taraftar olarak biz ne yapalım argümanıyla kendilerini savunuyorlar. bak kardeşim sen eğer güzel futbol istiyorsan şampiyonlar liginin ilk maçında evinde grubun en zayıf takımıyla berabere kaldıysan 3lü falan çektiremezsin. başarı,futbol isteyen takım taraftar hareketi değildir bu.

    he diyorsanız ki o melo için melo'ya yapılanlar için destekti o zaman yine burada bir sorun var. kişisel destek yapmak yerine berabere kaldığımız, mağlubiyetle ayrıldığımız bir çok maç sonrası o takımdan 1-2 kişi değil 11 kişi tribüne çağrılıp mağlup olsa da onları nasıl bağrımıza bastığımızı gördüler.

    işin özü bir bok bilmeyen taraftar topluluğudur genelleme yapmak gerekirse. başarı istiyoruz diye tepki gösterir 1-1 biten maç sonrası 3lü çektirir. oyuncuların arasını kutuplaştırır. araları bozuk pas atmıyor diye basının yaptığı servis haberlere itibar eder. maç başlamadan teknik adama ve takıma küfürler yağdırır. gerçekten utanç vericisiniz.

    edit: 1-2 hareket diye bahsedilen hareketlerin bu kadar takıma zarar vermesini göremeyecek, çok bilecek beyine sahip olmayan yazarları bize göstermiştir. yine aynı gurüh kendi takımını itin bir tarafına sokup çıkarılmasına eleştiri derken özeleştiriden bir habersiz asalak yaşamaya devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın