resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 834
    birincisi ülke futbolunu hala tanımıyor. keşke yanına türk antrenör alsaydı. mesela balıkesir maçına çift forvetle çıkmamak her şekilde intihardır. yani şu maçta kaleye sinan bolat'ı koyup yabancı sayısını pandev'den yana kullansa defansif anlamda hiçbir şey kaybetmezdik yenilen goller ortada sonuçta.

    ikincisi selçuk'a terapi mi yapar ne yapar bilmiyorum ama bu selçuk'u kesinlikle oynatmaması lazım. yemin ediyorum verdiği paslar içinde benim veremeyeceğim belki 10 tane ya vardır ya yoktur. faulsuz aldığı bir top zaten hatırlamıyorum. hala hangi akla hizmet oynuyor ilk 11'de cidden anlamıyorum.

    üçüncüsü bu oyun anlayışıyla burak'tan tek forvet şeklinde faydalanmamız çok ama çok zor. burak attığı gollerin yarısından fazlasını defans arkasına yaptığı koşulardan atıyor zaten. şu sıralar motivasyon olarak da yerlerde olduğu için ofsayta her zaman düştüğünden de daha fazla düşmeye başladı. selçuk'tan öldürücü pas gelmiyor. bi tek kalıyor sneijder. o da bi yere kadar tek başına. çözümü çok da zor değil ya forveti çiftliyceksin ya da başka bir tek forvet koyacaksın.

    dördüncüsü yasin'den sağ bek olmayacağını hep birlikte gördük zaten.

    beşincisi de olcan bir şekilde kazanılmalı. ne yaptı da kadroya alınamadı bilmiyorum. belki de prandelli haklıdır ama ne olursa olsun takıma kazandırılmalı, destek verilmeli. çok ihtiyacımız var ona.
App Store'dan indirin Google Play'den alın