• 19
    kusura bakma hoca ama 29 yıllık hayatımda gördüğüm en kötü galatasaray teknik direktörüsün.

    evet geleli 3 ay oldu ama bu 3 ayda hiçbir katkı verememişsin. 3 ayda takıma bir kimlik kazandırılır, takıma bir sistem oturtulur ama sen takıma artı değer katmadığın gibi varolanları da yok ettin.
    en isabetli şut atan oyuncumuz sneijder topa vuramaz hale gelmiş, en isabetli pas atan oyuncumuz selçuk yanındaki adama pas atamaz olmuş, en golcü oyuncumuz burak gol atma içgüdüsünü kaybetmiş, öz güveni yok olmuş. melo'nun aklındaki futbolu yok etmiş yerine taraftara şov yapmayı koydurtmuşsun. takım için herşeyini veren, arkadaşı için kavgaya direkt dalan melo takımın ıslıklandığı maçta takım arkadaşlarını satıp taraftara oynuyor.

    galatasaray tarihin en berbat hücum performansını sergiliyor. gol atmayı geçtim hücum bile edemiyoruz. defans yapmayı oturtuyorum desen muslera olmasa her maç en az 3 gol yiyeceğiz. yani anlayacağın defansı da yapamıyoruz. zaten oynadığımız resmi maçlarda en iyi oynayan oyuncularımız muslera-chedjou ve semih. yani defanslar ve kalecimiz.

    hala çıkıp hızlı oynamamız ve çok çalışmamız gerek diyorsun. 3 aydır ne yapıyorsunuz peki?

    gerçi suç sende değil aslında. hayatında şampiyonluğa oynayan takım çalıştırmamış, hiç kupa kazanmamış bir teknik direktörü takıma getirenlerde. sen romantik romantik takıl. oruç filan tut. haydi güle güle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın