• 10891
    uzun vadeli düşünemediğimiz, plan program yapamadığımız ve de böylesi sabırsız davrandığımız müddetçe düzelmez.

    3-4 sezon değil 3-4 haftada hoca değiştirmeye kalkıyoruz. 19 yaşında yetenekli, potansiyelli bir oyuncunun 3-4 sezonda değil 3-4 haftada yıldız olmasını bekliyoruz.

    prandelli'yi gönderdiniz, yerine bulacağınız hoca mourinho'mu olacak? mourinho'yu geçtim mancini'den yada prandelli'den daha kariyerli bir isim mi olacak ? yada prandelli'nin yerine gelecek bu isim mucizeler yaratıp 3 haftada bambaşka bir takım mı yaratacak?

    bruma'yı göderdiniz, yerine ronaldo'yu mu alacaksınız yoksa arjen robben'i mi?

    real madrid'le, bayern münih'le yarışacaksanız bunu yıldız transfer ederek yada sırf orta sınıf futbolculardan kurulu bir takımla yapamazsınız. yıldız olma potansiyeli olan yetenekli oyunculara yatırım yapacaksınız ve en az bir iki sezon sabırla yıldız olmasını bekleyeceksiniz. avrupa'da ilk ondaki yerinizi korumak ve bu on takımla yarışmak istiyorsanız bunun başka yolu yok, hele de bu mali profilinizle.

    yürekli orta sınıf ve kaliteli oyunculardan ve yıldız olma potansiyeline sahip bir kaç yetenekli oyuncudan bir takım kurup başlarına da karakterli ve kariyerli bir hoca getirip bir kaç sezon sabırla bekleyeceksiniz.

    ha beklemezsek ne mi olur? her kaybettiğimiz maçtan sonra 30 yıldır türk futbolunun içinde olan ama çalıştıkları hiç bir takıma hiç bir sistem ve hiç bir düzen kuramamış hocaları nimetmiş gibi sayıklamaya devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın