• 4088
    iclerinde gercekten enterasan bir grup var. simdi prandelli geldi hosgeldi umutluyuz dedik bagrimiza bastik. uc aydir soyle dunya capinda boyle bilmemne diye kendimizi gaza da getirdik. simdi de ligler baslayinca en azindan bir kivilcim gormek istiyoruz. ligde iki mac gecmis, clde ilk mac yapilmis. gördüğümüz tablo resmen galatasaray kanserinin donusu olmus, e biz de homurdaniyoruz neden boyle diye. homurdaninca bir grup cikiyor galatasarayi karistiriyorsunuz rero diye susturmaya calisiyor. ya da sen prandelliden daha mi iyi biliyorsun gibi sığ bir tartismama kalibiyla ustune geliyorlar.

    prandelli cikiyor diyor ki hizli takim cikarticaz. e mac basliyor diyoruz heralde yardircaz akcaz kanatlardan tempolu takim izlicez derken sahada kagni surusu goruyoruz. brumanin olcanin olmadigi kanatlarina selcukla dzemailinin yardima geldiği bir galatarasay. sonra bruma oyuna girip tehlikeler yaratiyor. biz de brumanin ilk onbirde oynamasi gerektigini söylüyoruz. ligde iki mac gecmis, ilk macta bruma bir asist olcan bir golle oynamis. gecen berabere biten macta son dakikadaki ofsayt gole bakin pozisyona giren oyuncumuz olcan. su kisir takimda bariz ki birkac kipirdanip gol yapabilme yetisi olan ender oyuncularimizdan olcan. biz de hakli olarak soruyoruz olcan neden yok? hemen o grup cikiyor sen hocayi asmaya mi calisiyorsun sizin gibiler yuzunden basari gelmiyor.

    ulan ben hocayi asmaya mi calisiyorum. ben takimi sabote etmeye mi calisiyorum. abicim gelen her teknik adama temiz bir sayfa acip hevesle bakiyoruz. zaten karmasik bir takim degiliz. yapilabilecek iki uc hamle var ve biz o hamleleri en azindan denedigini gormek istiyoruz. gormeyince de soruyoruz neden? sorunca biz tu kaka prandelli ise kurt hoca oluyor.

    kimse basarisiz olmak istemiyor. ama sahada en azindan biseyler deneyen bir galatasaray gormek istiyor. kazanip kaybetmek degil mevzu. ne yaptigini bilen bir elin parmagi kadar oyuncuya sahip cikmak. onlarin üstüne titreyecegiz ki onlar bizi sonuca gotursun. son iki haftadir izledigim galatasaray 8. oldugumuz seneki galatasaray tadinda. ister kabul etmek isteyin ister istemeyin ama gercek bu. e simdi biz ne oluyo diye hic tepki vermeyince daha mi iyi galatasaraylı olucaz?

    mac berabere bitsin olsun hocam canin sagolsun.
    takim durarak oynasin olsun hocam guveniyoruz.
    takimdaki iki uc yetenekli adam oynatilmasin olsun hocanin bildigi vardir.
    puan kaybetmeye baslayalim ama olsun guvenmek lazim.

    olsun olsun diye diye sonra bi bakiyoruz onuncu haftada takim liderin yedi puan arkasinda, les gibi bir futbol ve kaos. e zaten biz kaosa girmeyelim diye simdi sesleniyoruz hocam olcani oynat diye. cunku besbelli oynatmadikca zorlanicaz. biz testi kirilmadan dovelim cocugu ki testi kirilmasin.

    velhasil herkes mutlu olmak istiyor. kimse prandelliyi ipe dizmiyor. sadece romayi tekrar kesfetmeye gerek yok diyoruz. belli birkac hamlede israrla calisirsak zaten basari gelecek. yanlista israr etmemek icin tum cabamiz. bu susturuculara ragmen, galatasarayin iyiligi icin.

    esas galatasarayi bozan tayfa simdi susup icine atip disardan destekci gorunup onuncu haftada o tablo olusunca rerrroro bu ne bicim futbol yeter artikci tayfa olacak. selcukta iki yil susuldu bakin simdi kan govdeyi goturuyor. neden? cunku herkes sustu içine atti. demekki neymis, birseyi ilk kotu gormeye baslayinca ikaz etmek lazimmis. allah gostermesin ama boyle devam ederse o gun geldiginde dedigimi anlayacaksiniz. iste o gunu gormemek adina simdi sormamiz lazim, neden olcanin oynatilmadigini. kapis?
App Store'dan indirin Google Play'den alın