• 4086
    psikolojisi bozulan taraftardır. doğru. benim de bozuk mesela. ama bu psikoloji durduk yere bozulmuyor.

    son zamanlarda çok fazla üzerine gidiliyor. sanki hiç bu taraftar takıma destek olmamış gibi lanse ediliyor. sanki taraftar hiç florya'dan futbolcu uğurlamamış gibi davranılıyor. ayıp. evet taraftar profili ne yazık ki çok iyi değil ama bu adamlara sen takıma destek ol demek küfürdür. bu adamlar hep destek oluyor zaten. sanki takım 290382934 maçtır üst üste kazanıyor, gelene gidene 5 atıyormuş, 1 maç kötü oynadı diye protesto ediyorlar. bu takım ne yazık ki 2 sezondur adam akıllı top oynamıyor. bunu sen sözlük yazarı olarak görebiliyorsan merak etme tribünler en yakından görünüyor. hatta orada boş alanda bekleyen topçunun ne yaptığı daha açık görülüyor. 2 senedir futbol oynamayan takıma, şampiyonlar liginde u21 kadrosuyla oynayan bir takıma karşı kötü oynadığı için protesto eden taraftar ne yazık ki haksız değildir.

    futbol için konuşuyorum. sahadaki futbolcuların psikolojisi tribünlere yansır. tribün bakar, sahadan buram buram hırs geliyor mu ? mücadele geliyor mu ? tribün her zaman sahadan gelene karşılık verir. çünkü tribün sahadakilerden daha çok armaya aşık. sahadaki, bir hata ne olacak derken, tribün çıldırır. sahadaki, bu maç da oynamayalım derken, tribün delirir. ne yazık ki bu böyle.

    tribün her zaman hırs, azim ve ruh bekler. haksız kardeşim bekleyemez diyorsan tamam. ama hakkıdır, görmek istediği galatasaray ruhu, azmi, hırsı olandır diyorsan, tribüne hak vermek zorundasın.

    tribünün psikolojisini bozan futbolculardır. futbolcu sahada ruhsuz ruhsuz dolanıyorken. tribünlerin tepki vermemesini beklemek zordur. bu taraftar çok bile dayandı. ilk defa bazı oyuncularımız ruhsuz bir şekilde dolanmıyor sahada. taraftar bir yerde patlayacaktı ve patladı. patlamalı da. öyle koyun gibi rerererarara olmuyor ne yazık ki.

    ayrıca şu unutulmamalıdır ki, taraftar takımını bir şampiyonlar ligi maçında protesto etmiştir. saçma sapan bir anadolu takımı maçında değil. her maçın telafisi olur. şampiyonlar liginde ise bu çok zor. taraftar bunun bilincindedir. önümüzdeki şampiyonlar ligi maçında göreceksiniz yine yıkacaklar o stadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın