resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1764
    eğer bahsi geçen paralar gerçekse (15-17 milyon € gibi) hemen satılması gerektiğini düşünüyorum. vurmadan önce bi okuyun abiler:
    1- türkiye hiçbir zaman yabancı genç oyuncuların (hatta türk oyuncuların bile) aşama kaydedip üst sınıf takımlarda banko oyuncusuna dönüşebildiği bir okul olamamıştır. (ribery demeyin adam 6 ay kaldı)
    2- geldiğinden beri de (sakat olarak uzun bir süre geçirmesine rağmen) aşama kaydedemedi. pozisyonu ceza alanına kadar getirip orada hala beceriksizce, acemice tercihler kullanıyor. vuruş tekniği vs. olarak gelişmesi zaman alabilir ancak bi aldığı kararlarda da mı gelişmez?
    3-ne dersek diyelim türkiye'de büyük takımların bu tarz (boş alanlarda etkili) oyuncuları oynatması gerçekten çok zor. çünkü karşındaki rakip her zaman 8 kişiyle senin gelmeni bekliyor. fenerbahçe'de beşiktaş'da bana başarılı olan bu tarz bir oyuncu söyleyin? stoch vardı tek etkili olan sağ ayağıyla attığı şutlardı. gökhan töre? ne kadar başarılı? kader keita vardı gerçekten fark yaratan. ama bence her haliyle bruma'dan daha özel bir oyuncuydu o da.
    sonuç olarak iyi bir paraya satılsa hem dünya futbolu bu adamı kazanır. biz de kazanırız diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın