• 6
    burda(burda derken bu platformda değil, bu durumda anlamında) kraldan çok kralcılık yapmaya calısanları anlayamıyorum.
    tribünde tek ses olalım eyvallah, bu acıdan bakarsak ua bir çatı oldu ve güzel de oldu. ilk 3 yılını hatırlarsınız ua muhteşem işlere imza attı. bundan sonra çözülmeler ve kopmalar başlayınca tek çatı olmaktan çıkıp kapalı ortayı zorla, cebren işgal etmis bir grup olarak görülmeye basladı. hani diyorum kendi kendime tribünde tek ses olmak ugruna bazı yanlışlara da doğru mu dememiz lazım veya yuruyedur böyle mi yapmalıydı tribünde kalabilmek için. şimdi düşünelim hagi konusunda tek ses olacaktık 2005'te. kapalı tayfa hırsız hagi dedi diye i love you hagi demek isteyenler, yürekten bağlı olanlar o tezahurata uymak zorunda mıydı? tek ses olunacaksa "i love you hagi" çerçevesinde tek ses olunmalıydı. şimdi burada doğru olanı yapan adamlara destek vermek yerine saldırıp tribünden atıyorsun, aksiyonlardan uzaklaştırmak zorunda bırakıyorsun. burada amaç ne ola ki ozaman?
    keza birkaç ay sonra petre olayında, sahada diğer futbolculardan daha fazla hata yapmayan ve üstünde gs forması taşıyan bir futboluya hep bir ağızdan küfürler etmekte amaç ne olabilir ki?
    aynı kişiler 1 sene sonra deplasman dönüşünde necati'ye yumruk atanlardı. o zamanlar ua.org u takip edenler bilir, hala ve hala "bu işi yapan abimizin bir bildiği vardır" zihniyeti vardı. bunu nasıl açıklayabilir bir insan bilmiyorum "abiler" istedi diye bir sonraki maçta necatiye küfürler ıslıklar vardı. o zaman forumda tribünden elini çektiğini açıklayan yüzlerce insanı hatırlayın.

    kusuruma bakmayın uzun oldu biraz ama çok doluyum.
    son söz o stata sadece ve sadece galatasarayımız için varız, eğer ki 2 metre kumaşa boyadıgımız bir pankartın yanına ua eklemedik diye bize kötü gözle bakılacaksa, ben de çekiyorum tribünden elimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın