• 4
    amerika'yı yeniden keşfetmene gerek yok. galatasaray tarihini azcık incelersen doğru yolu bulursun. galatasaray ne zaman başarılı olduysa hep çift forvet oynamış, önde baskı yapmış ve saldıran taraf olmuştur. topa sahip olayım, topa hükmedeyim, total futbol oynayayım dediği zaman başarısız olmuştur.

    galatasaray karakter olarak saldırgan takımdır, pes etmeyen agresif takımdır. geride oyunu kabul etmek bünyesinde ters etki yaratır.

    aldığın takımın oturmuş bir sistemi vardı sadece oyuncuların özgüveni kaybolmuştu. 2 sene önce harikalar yaratan melo-selçuk ikilisi futbol oynamayı unutmadılar. sadece kendilerine olan güvenlerini kaybettiler. bir de fizik olarak kötü durumdalar.

    tel tel dökülen sneijder de futbolu unutmadı. tamam fizik olarak eksik ama mental olarak da bitmiş durumda. bunu da hazırlamak sana düşüyor. maçın ilk 60 dakikasında oynatmak yerine son 60 dakikasında oynatmak çözüm olabilir. rakip yorgunken sneijder'i kullanmak onu kendisine getirebilir ve güçsüz olduğu süreyi böyle kapatabilirsin.

    ahmet'i kadro dışı bırakmala mehmet'i ilk 11'e almakla sorunlar çözülmeyecek. burak'ın yerine oynayacak umut'un özgüven sorunu yok mu? var. muslera hariç hepsinde var.

    yeniden takım havasına sokmak öncelikli planın olsun. herkesi kendi yerinde oynat. melo-selçuk ikilisi orta sahanın göbeğinde ikisi birlikte oynar. yanına adam koymaya gerek yok. melo biraz defansif selçuk biraz ofansif oynar. defanstan topları da selçuk çıkarır. biz böyle 2 sene şampiyon olduk.

    4-4-2 düzeninde oynat takımı. koy kanatlara olcan ve bruma'yı tamamdır. ligde bu düzen bizi şampiyon yapar. şampiyonlar liginde ise daha farklı düzende oynatırsın. orası sana kalmış ama ligde 4-4-2 oynar, çift forvet oynar bu takım. diğer türlü bu takım şampiyon olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın