resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 233
    sivasspor'dan tiksindiren adam!

    gerek yaptığı hareketler olsun, gerek takım kayırmalar ve gerekse de verdiği demeçler olsun insanları sivasspor'dan soğutmuştur kendisi. sivasspor'dan hoşlanmayan kişilere sorduğumuzda da bunun nedeninin 'bülent uygun' olduğunu söylüyor. bu kadar güzel giden bir takıma, neden böyle antipatilik kazandırdı anlamış değilim. şimdi bülent uygun'un yaptıklarına bir bakalım..

    1)sivasspor - ankaraspor maci;
    bülent uygun ilk olayını burada çıkardı. maçın başından sonuna kadar hakemi tahrik eden bülent uygun, daha sonra yedek kulübesine tekme atarak camını parçaladı. daha sonra da büyük ceza aldı federasyondan..

    2)fenerbahçe maç(lar!)ı;
    galatasaray'a, trabzonspor'a ve beşiktaş'a kök söktüren sivasspor ne olduysa fenerbahçe'ye karşı pas bile yapamamıştı. en kötü zamanlarında bile yaptıkları pres bu maçlarda yoktu nedense. fenerbahçe çok rahat geçmişti bu maç(lar!)i. ama sivasspor'a duyulan öfke biraz daha artmıştı diğer takımlar tarafından..

    3)5 yeriz, 6 yemeyiz, 7 yeriz, 8 yemeyiz demeci!
    bir anda bir yerleri kalkan bülent uygun adeta bir fenerbahçeli gibi konuştu. galatasaray'dan 5 ve 7 yediklerini hatırlatan bülent uygun, beşiktaş'a da taş atmayı ihmal etmedi. artık sivasspor'un avrupa'da başarız olmasını, hatta ve hatta 10 gol yemesini dileyenler giderek artmıştı.

    bravo bülent, böyle devam et!!

    http://ofsaytbayragi.blogcu.com/...n-adam_48004601.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın