• 46
    burağın şut yerine pas vermesini yuhlamaktan bahsetmiş yazarlardan biri. hah tam bu yüzden saçmadır oyun daha devam ederken ıslıklamak. sen her hatada birilerini ıslıklarsan sadece onu değil hem onu hem diğerlerini etkilersin. adam da aynı tepkiyi görmemek için golü kaçıracağıma pas denedim ama araya girdiler ya da ben verdim o atamadı demeyi tercih eder. bu tepkiler olmasa bildiğimiz burak yanında 3 kişi boş olsa o topu sürer, girse de girmese de şutunu çeker o golü atardı. oyuncularda malesef özgüven bırakmıyoruz.

    dün selçuk ıslıklanmayı hakedecek ne hata büyük yaptı merak ediyorum. hücumda da atakta da her pozisyonun içindeydi. dün ıslıklanmayan cemali, sneıjder, melo, pandev ondan çok mu iyi oynadı. maç boyu savunmaya hiç yardım etmeyen, burağa verdiği pas dışında kaç topu çarçur eden, sonrasında dağlara taşlara şut çekmesine rağmen göstermelik bir pres yaptı diye şinoyu alkışlayıp (ki tüm futbolculara yapılması gereken o) kendini parçalayan selçuğa laf edilmesini hazmedemiyorum. bu takım son dakkada az mı maç çevirdi. nedir bu öfke bu sabırsızlık anlamıyorum. önceki senelerde bundan çok mu iyi başlangıçlar yapmıştık..son dakikalarda çıkmadık mı gruplardan, ligde ne oldu, iki önemli rakipten 4 puan alıp liderliğini sürdürüyorsun...

    belli ki taraftar birşeylere kızgın...içimizde biriken birçok şey var. sürekli bizim üzerimize oynayan federasyona, birçok konuda basiretsiz kalan (kamp yeri bile ayarlayamayan, son gün oyuncu alan, gereksiz adamlara paralar saçan, yüksek bedellerle kontrat uzatan, oynanan oyunlara artık insanların sadece gülümsediği tepkiler veren, yol ortasında hoca değiştiren.....) yönetime, hala rahatça ortalarda gezinip temiz futbola zarar veren azize, takımı yüzüstü bırakıp giden terime, takıma doğru dürüst kamp yaptırmayan ve yanlış kadro çıkartan hocaya, ortada birşey yokken sahaya yabancı madde yağdırıp seyircisiz maç oynamamıza yol açan kendimize..hiçbirine tepki gösteremeyince, göstersek bile sonucu değiştiremeyince biriken öfkeyi oyunculara yansıtıyoruz sanırım. bence yaşanan sıkıntılarda en suçsuzlardan biridir selçuk, burak. önceki enty lerimi okuyanlar bilir, kolay adam harcanmasına hep karşı oldum. elimde imkan olsa oyuncusunu daha maçın ortasında ıslıklayan herkese muslera tepkisi gösteririm.

    ha oyuncu hiç mi ıslıklanmaz..tabi ıslıklanır. yenildiği maçtan sonra eğlenmeye giden, tatile gidip gelmeyen, göt göbek salıp kendine bakmayan, önemli maçtan önce kamptan kaçan, sahada gezinip sadece aldığı paraya bakan, sırf erken tatile gitmek için bilerek kart gören. yani takımı değil kendini düşünen oyuncu ıslıklanır. o da oynadığı oyundan bağımsız, gol de atsa, asist de yapsa maçın başından sonuna kadar ıslıklanır ki ..tir olup gitsin... yapmayın ağalar, burak da selçuk da böyle oyuncular değil. başka yerde hata var, ne olur biraz anlayış...birilerinin yapmak istediklerini kendi elimizle yapmayalım. yaşananlara en güzel cevap oyunculara sahip çıkıp kenetlenerek şampiyon olarak verilebilir. elimizdeki birkaç güzel çocuğu böyle tepkilerle harcarsak bu yabancı sınırıyla bi halt edemeyiz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın