• 4061
    ortada büyük bir yanlış var. galatasaray taraftarında anlamsız bir sinir, bir gerginlik var. şimdi kimse söylemesin "selçuk ve burak'a biriktik" diye. e veysel'e de mi biriktin güzel kardeşim? hayır olay birikmekten öte.

    sosyal medya çağının getirisi olarak sürekli paylaşımlar sürekli aktif şekilde takip etmekte taraftar. bir oyuncu geldiğinde o kadar ön yargılı oluyor ki, daha ilk maçından nefretini kusuyor adama. yahu pandev için burak'tan kötü diyen adam var. hani iyiyi kötüyü geçtim aynı tip adam bile değiller. bir de adam pandev.

    senin ortasahanda dikine depar atabilen oyunu rahatlatan bir tek melo varken, şuan hazır olmamasına rağmen o ağırlığıyla kaç tane depar atan, dikine pas veren cemali'yi bile eleştiriyorsun. niye çünkü adam yavaş. işte futbol mantığı buraya kadar geriledi. adam yavaş mı hızlı mı? gerisi gerisine gitsin. artık takıma zarar vermeye başladılar. yoruyor bu insanlar takımı. selçuk çok mu? değil abi rezil halde. aç oku yazdıklarımı hakkında. burak? iki adıma pas veremiyor adam. ama sen bunları ıslıklayıp, gazını alamayıp daha 2-3 maçlık adamlara da ıslık basarsan o iş olmaz.

    muslera'nın tepkisi o kadar anlamlı ki..kendisi bile dolmuş vaziyette. tamam senin düşüncende prandelli'yle olmayabilir, istediğin futbolcuyu kovabilir istediğin futbolcuya kızabilirsin. ama mümkünse bunu evinde kendi başına yap.

    şimdi bir kaç tane tepki gelebilir "yahu real madrid taraftarı casillas'ı ıslıklamış bize çok mu" diye. güzel kardeşim onun yaptığı ayıbı sen de mi yapacaksın? o yanlışı dünyanın en büyük kulüplerinden birinin taraftarı yaptı diye sen de mi yapacaksın. bu ıslık ve homurtulara devam edildiği sürece bu takım daha iyiye gitmez. bunu bir bilin.

    son olarak taraftara tavsiyem, bir kaç hafta takımın fizik yüklemesinin açılmasını beklemeniz. oyun anlayışı da oturduktan sonra çok can yakacaktır bu takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın