• 10830
    sezon öncesi hazırlık dönemini çok kötü geçirmenin sıkıntısını çeken takımdır. sezon başladı ve hali hazırda hala bir oyun planımız yok. teknik direktör değişikliği yaşandı ve cesare prandelli mentalitesini oyunculara benimsetmek için hazırlık maçı sayısını azalttı. takımın en kilit oyuncusu sneijder kampa geç katıldı ve şu an takımın en büyük eksiklerini kapayan transferler takıma son gün katıldı.

    hazırlık maçlarında ve sezon başı antrenmanlarında olması ve denenmesi gereken şeyler bizde resmi maçlarda deneniyor. prandelli hala bruma olcan'la kanat oyunu mu oynasa yoksa orta sahayı sağlam tutup hızlı mı çıkmaya çalışsak onun kararını vermiş değil. en basitinden takımın beklerinde kim oynar onun cevabını bilmiyoruz. bana sorarsanız solda olcan sağda tarık oynar. prandelli'nin veysel tarık telles hakan balta olcan havuzundan bu kombinasyona ne zaman ulaşacağı merak konusu. ama tabi bunun çoktan hazırlık maçlarında denenmiş olması gerekirdi.

    emin olun galatasaray futbol takımının kadrosu çok kaliteli ve pek çok varyasyona açık bir kadrodur. tek eksiği takımın henüz planlarının hazır olmaması. bu yüzden böyle sezonlarda teknik direktör değişikliği çok risklidir. hele ki gelen hoca prandelli gibi takımı hiç tanımayan bir hocaysa. mancini kalsaydı şu an takım daha çok plana sahip olurdu. en azından 2013 2014 sezonu sonunda işlemeye başlayan bir 4 3 3 vardı elinde.

    sezon içinde mutlaka oturacaktır takımın taşları. en iyi futbolumuzu oynadığımız 2011 2012 sezonunun başında da böyle bir belirsizlik durumu vardı. takıma emre çolak semih kaya ve engin baytarın monte edilmesiyle 10. haftaya doğru inanılmaz bir takım olmuştuk. şimdi yine eğer kasım aralık ayı civarına kadar yarışın içinde kalırsak mutlaka toparlanırız.

    küllerinden doğuş hikayeleri yazmayı sever galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın